2777
2789
عنوان

واکسن ۶سالگی

642 بازدید | 15 پست

سلام مادرای مهربون کشی بوده تلحالاواسه بچش واکسن ۶سالگی نزده؟ کلاس اول گیرنمیکنه ؟ دختر من انقدر این مدت ویروس مختلف گرفته تب هایبالاوطولانی کرده من نمیخام دیگه واکسن بزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم واجبه و باید زده شده مگه میشه نزد مدرسه هم کارت واکسن حتما میخواد حتی برای پیش ثبت نامش باید داشته باشه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

خیلی اشتباه میکنی

کلی تلاش شده با واکسن ها جلوی بیماری ها رو بگیرن

اشتباه بد میکنید و ضربه بدی به فرزندتون میزنید با اینکار

دورازجون مثلا همین فلج اطفال که داره با واکسن نزدن یک‌سری از مادر ها دوباره میاد

چجوری جواب بچه ای رو میدید که بیماری ای بگیره که حاصل واکسن نزدن شما س؟!

گیر هم میدن و باید بزنه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

باید بزنی . حالا صبر کن یکم بگذره بعدا بزن. تقویتش کن جون بگیره .یکماه دیگه برن ولی حتما باید بزنی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

وای خوب شد یادم‌انداختی.دخترمن آبان باید میزد اما چون‌مدرسه میره هر روز ا بچه ها ویروسس میگیره و این چندماه اکثرا مریض بوده بخاطر همین به تعویق انداختم ولی باید حتما بزنم میگن نباید زیاد از وقتش بگذره

عزیزم واجبه و باید زده شده مگه میشه نزد مدرسه هم کارت واکسن حتما میخواد حتی برای پیش ثبت نامش باید د ...

اخه تب میکنه هفته پیش ویروس گرفت تب ۴۰ درجه رورد کرد به زور چندتا شیاف باایبو بروفن درکنار پتشویه اوردم پایین دفشتم سکته میکردم خداکمکمون کرد

فلج اطفال که قطرست.من مشکلم باواکسنشه

اون قطره هم واکسن هست!

بعضی واکسنا خوراکی هستن بعضیا تزریقی

هر کدوم برای یکسری از بیماری هاس

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊