2777
2789
عنوان

خونه تکونی

1237 بازدید | 53 پست

تو چه مرحله ای هستین؟

من به علت شاغل بودنم دونه ای کار میکنم مثلا امروز ساعت 5 که رسیدم خونه یکی از کابیت ها مو تمیز میکنم 

با همین روش تو یک هفته تمام آشپزخانه تموم شد و اصلا خسته نشدم و به کارای روزمره ام رسیدم

به شما هم پیشنهاد میکنم این کارو کنید خیلی جوابه مخصوصا برای شاغلا

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر روز تمیز میکنم،اما در حد خونه تکونی اساسی رو گذاشتم،دوهفته مانده به عید،ماشاءالله با سه تا بچه فقط این روش جواب میده🙃🥰

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

دوتا اتاق خواب خودم و فسقلی هام تمام شده آشپزخونه ام دیروز تموم شد 

سالن و بقیه جاها ماه آینده 

اینم یه پایان قشنگ 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

خسته نباشی والا منم شاغلم و چون این ماه هم من و هم دخترم مسابقه داشتیم گفتم بمونه بعدش که انروزم استادمون گفت دوباره به تعویق افتاده دیگه گفتم از پنجشنبه شروع کنم تا شنبه کارای شستشوی اشپزخونه رو انجام بدم بمونه فرش که اونم تو اوایل اسفند بدمش بشورن کار خاصی ندارم ولی خوب بازم بدای شاغلا سختره زمان کم داریم همیشه

۱ اسفند شروع میکنم ...پاییز تمام پتوهامو شستم ...اشپزخونمو میخوام بشورم و فرشامو بدم ببرن..پرده و ملافه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

من ک نمیتونم استراحت مطلقم

خونم بشدت کثیف شده

اتاق دخترم افتضاحه

قشنگ از فرصت استفاده کرده در و دیوار و همه جا رو ریخته بهم

ولی فقط نگاه میکنم کاری از دستم برنمیاد

ایشاله بعد بدنیا اومدن پسرم باید تمیزکاری اساسی کنم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

بدبختی من اینجاست که خیلی عجولم دوست دارم تندتند کارام وتموم کنم 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

منم شاغلم ،سالهای قبل سه چهار روز مونده به عید شروع میکردم، و از ساعت هفت صبح تا دوازده شب یک سره تمیز میکردم😄 بعد چند سالی خدماتی اومد خونمون یک روزه اشپزخونه رو تمیز میکرد منم پذیرایی و باز سه روزه جمع میشد، الان بعد از ده سال هر هفته یه نفر میاد خونمونو تمیز میکنه برای همین دیگه کثیف نیست و نیازی به خونه تکونی نداره خداروشکر