من هر روز تمیز میکنم،اما در حد خونه تکونی اساسی رو گذاشتم،دوهفته مانده به عید،ماشاءالله با سه تا بچه فقط این روش جواب میده🙃🥰
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
دوتا اتاق خواب خودم و فسقلی هام تمام شده آشپزخونه ام دیروز تموم شد
سالن و بقیه جاها ماه آینده
اینم یه پایان قشنگ
جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز درد چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
خسته نباشی والا منم شاغلم و چون این ماه هم من و هم دخترم مسابقه داشتیم گفتم بمونه بعدش که انروزم استادمون گفت دوباره به تعویق افتاده دیگه گفتم از پنجشنبه شروع کنم تا شنبه کارای شستشوی اشپزخونه رو انجام بدم بمونه فرش که اونم تو اوایل اسفند بدمش بشورن کار خاصی ندارم ولی خوب بازم بدای شاغلا سختره زمان کم داریم همیشه
منم شاغلم ،سالهای قبل سه چهار روز مونده به عید شروع میکردم، و از ساعت هفت صبح تا دوازده شب یک سره تمیز میکردم😄 بعد چند سالی خدماتی اومد خونمون یک روزه اشپزخونه رو تمیز میکرد منم پذیرایی و باز سه روزه جمع میشد، الان بعد از ده سال هر هفته یه نفر میاد خونمونو تمیز میکنه برای همین دیگه کثیف نیست و نیازی به خونه تکونی نداره خداروشکر