2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا اتاق خواب خودم و فسقلی هام تمام شده آشپزخونه ام دیروز تموم شد  سالن و بقیه جاها ماه آینده ...

خدا قوت گلم🌷به به خیلی هم عالی👌👏👏

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
خسته نباشی بانو جان

ممنون مهربونم 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
خدا قوت گلم🌷به به خیلی هم عالی👌👏👏

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
من هر روز تمیز میکنم،اما در حد خونه تکونی اساسی رو گذاشتم،دوهفته مانده به عید،ماشاءالله با سه تا بچه ...

با یه نوزاد چی جوابه😐😂

نمیدونم چکارش کنم خونه هم از خونه تکونی پارسال اصلا تمیز نشده...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

منم ک عقدم برا مامانم دوتا اتاقا و اول مرتب کردم دیروزم اشپزخونه رو کلا شلنگ زدم شستم درو دیوار همه رو😂یباره راحت خیالم راحت باشه بهتره یکی یکی حوصلم نمیکشه

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
من ک نمیتونم استراحت مطلقم خونم بشدت کثیف شده اتاق دخترم افتضاحه قشنگ از فرصت استفاده کرده در و د ...

انشالله ب سلامتی . ولی من برا زایمانم اساسی خونه تکونی کردم گفتم مادر شوهر و خواهر شوهر نکن خونش کثیف بود 😅

با یه نوزاد چی جوابه😐😂 نمیدونم چکارش کنم خونه هم از خونه تکونی پارسال اصلا تمیز نشده...

یک کمکی لازمه مراقب نوزاد باشه،البته میتونی از الان شروع کنی و تایم هایی که خوابه کارت رو انجام بدی،بچه نوزاد که کثیف نمیکنه😍

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
منم ک عقدم برا مامانم دوتا اتاقا و اول مرتب کردم دیروزم اشپزخونه رو کلا شلنگ زدم شستم درو دیوار همه ...

خدا حفظتون کنه واسه هم💜ای جان کی دخترا من بزرگ بشن کمک کنن🥰

با یه نوزاد چی جوابه😐😂 نمیدونم چکارش کنم خونه هم از خونه تکونی پارسال اصلا تمیز نشده...

بلهههههه . مادر جاری من میگه دوسال بچهداری بعد بازم خونه داری .الان الویت شما فقط نی نیتونه😍خدا حفظش کنه 😍

یک کمکی لازمه مراقب نوزاد باشه،البته میتونی از الان شروع کنی و تایم هایی که خوابه کارت رو انجام بدی، ...

بچه نوزاد نه،ولی کولیک و رفلاکس داشته باشه پدرت در میاد😐😂یه لحظه هم تو تخت یا رو زمین آروم نمیگیره همش باید بغلم باشه🤦

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

انشالله ب سلامتی . ولی من برا زایمانم اساسی خونه تکونی کردم گفتم مادر شوهر و خواهر شوهر نکن خونش کثی ...

سلامت باشی عزیزم

من الان ۴ماهه خوابیدم

فقط برا دستشویی اجازه داشتم بلند شم

دیگه چاره ای ندارم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️