2777
2789
عنوان

مادرشوهرم امشب پرید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 43 پست

کارش اشتباه بوده شما زن و شوهرین ب کسی ربطی نداره بخاد تو مسائل شما دخالت کنه و اینکه چون مادره همه جور حقی و ب خودش بده شماهم هر چ زودتر مستقل شو درسته شرایط  سخته ولی بنظرم تو ی خونه ی ۵۰متری باشی بدون اقا بالاسر  شرف داره ب زندگی تو ی خونه ی ۲۰۰متری با وجود این ادمای بی درکو فهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرش کلفته شخصیشه!؟

برو بابا چه حرفا 

توی زندگی مشترک این حرف ها معنی نداره هرجایی توان داشته باشند باید به هم کمک کنند الان سنگ از آسمون اومد آقا برای خودش غذا کشید!!!!

بدم میاد از افکار اینطوری مرد پرستانه👎👎👎

من دوقلوی 5ساله دارم. مادرش اومد خونمون انگار از صدای بچه ها نتونسته بود بخوابه بلند شد انگشت اشارش گرفت سمت من گفت تو از عمد یاد بچه هات میدی که نزارن من بخوابم..... من خیلی ناراحت شدم دست بچه هام گرفتم از خونه زدم بیرون جلو مادرش به شوهرم   گفتم هر وقت اینو از اینجا بردی من برمیگردم خونه..... ده دقیقه نشد دخترم فرستادم خونه گوشیم بیاره اومد گفت بابام نبود رفته 

ببین استارتر من کلا آدم آرومیم و اهل یکی به دو کردن نیستم ولی خدا به سر شاهده یکی به پدر مرحومم بی احترامی کنه روزگارشو سیاه میکنم، من جای شما باشم دیگه تو خونم راهش نمیدم مگراینکه بگه غلط کردم😐

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

اسی جان

هممون یا شاید اکثرا توی ابن تاپیک خانم هستیم

ما خانمها هم به وقتش میدونیم چطوری طرف رو کم محل کنیم

کم محلش کن

اخماتم بکن تو هم

بگو خواب پدرم رو دیدم

جاش خیلی خوب بود ولی یک چوب دستش بود و دستشم کبود بود. حالم خیلی بده

همین امروز هم حلوا درست کن بگو خیرات پدرم

وقتی شوهرت هست عادی باش

وقتی نیست، سرسنگین جواب بده. دیر جواب بده

سزای همچین ادم بی ادبی، کم محلی کردنه که بیشتر بسوزه

اسی جان هممون یا شاید اکثرا توی ابن تاپیک خانم هستیم ما خانمها هم به وقتش میدونیم چطوری طرف رو کم ...

بنظرم نگه خواب پدرم رو دیدم و...چون مادرشوهرش معلومه از اون دسته ادمای دریده و پاچه پارس که اتفاقا اینو بگو خوشحال میشه میگه چه خوب از این به بعد پدرشو همینجور فحش میدم تا هم خودش هم پدرش عذاب بکشن 

این اگه خداشناس و مومن بود بخاطر یه مسئله به این سادگی پدر مرحوم این خانم رو به فحش نمیبست.

بنظرم نگه خواب پدرم رو دیدم و...چون مادرشوهرش معلومه از اون دسته ادمای دریده و پاچه پارس که اتفاقا ا ...

حالا اگر ببینیش همیشه سر سجاده اس کسی تاحالا ی تار موشو ندیده انقد ادعاش میشه ک مسلمونه

خدايا به اميد خودت نه بنده هاي بيخودت
شوهرش کلفته شخصیشه!؟

ن عزیزم شوهر من کلفت من نیست ما شریک زندگی همدیگه این و باهم زندگی میکنیم قرار نیست کسی کاری می‌کنه منت بذار رو سر همسرش ما هیچ وقت محبتمونو ازهمه دریغ نمی‌کنیم ولی بخاطر کشیدن غذا حقم نبود اینجور باهام رفتار بشه اونا بزرگترن ما ارو دست اونا مشق مینویسیم باید از اونا یاد بگیریم چطور رفتار درست کنیم

خدايا به اميد خودت نه بنده هاي بيخودت