2789
عنوان

مادرشوهر

232 بازدید | 20 پست

سلام خانواده شوهرم پارسال گفتن پول نداریم براتون عروسی بگیریم همینجوری برید خونتون منم چون شوهرم تازه رفته بود سرکار و میدونستم ندارن جشن بگیره قبول کردم بدون عروسی رفتیم خونمون نه عیدی برام آوردن نه طلایی دادن نه عروسی گرفتن گفتن نداریم تا میتونستن هم اذیتم میکردم و فقط شوهرم بود که همه مدت پشتم بود و تونستم کاراشون تحمل کنم اذیت میکردن چون با شوهرم دوست بودم و ازدواج کرده بودم و خودشون منو انتخاب نکرده بودن، بعد امسال مادرشوهرم رفته دویست میلیون داده چربی شکم پهلوشو درآورده پوستشو کشیده برا اون پسرش پنجاه میلیون داد کامپیوتر خرید و کلی خرج دیگه خیلی دلم ازشون گرفته که حسرت یه لباس عروس به دلم گذاشتن شما جای من بودین چکار میکردین؟خیلی پول دارن ولی برا من گفتن نداریم و همه مدت هرطوری تونستن اذیتم کردن فقط

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نباید قبول میکردی  عروسی حق تو بود

دیدم اونا که عروسی بگیر نیستن این وسط فقط شوهرم داره اذیت میشه و غرورش خورد میشه و همش بخاطر رفتاری اینا و بی پولی خودش معذرت خواهی می‌کنه بخاطرش گفتم اشکال نداره عروسی نگیریم

عروسی گرفتن وظیفه پدر و مادر نیست هرچند که انجام بدنن از لطفشونه،شمام از اول طی میکردین و میدیدی در بزاعت شوهرت هطت یا نه در هر صورت غصه این چیزا رو نخور بجاش سالگرد بگیر دوستانه کیف کن چند ساعت و لباس بپوش و عکس بگیر

تا اونجایی که میتونی به خودت برس و سگ محلشون کن فک کن وجود ندارن فقط حرص و بی محلی بهشون کن لیاقتشون ...

هردفعه کار دارن مهربون میشن وقتی کار ندارن شروع میکنن به تیکه انداختن باز، منم تا حد امکان رفت و آمد نمیکنم تو یه ساختمون هستیم مگر اینکه مراسمی چیزی باشه برم، مادرشوهرش پونصد میلیون فقط طلا داره بعد به شوهرم گفته بودن پول نداریم حتی انگشتر نشون ببریم

دیدم اونا که عروسی بگیر نیستن این وسط فقط شوهرم داره اذیت میشه و غرورش خورد میشه و همش بخاطر رفتاری ...

خوب الانم بخاطر همون همسرت بهش فکر نکن و مطمئن باش چیز زیاد و خاصی رو نباختی میدونم که حقت بوده و هر دختری از نوجونیش هزاران بار شاید حودشو تو روز عروسیش تصور کنه ولی منی که گرفتم و زندگیم دوامی نداشت میفهمم این چیزا اصلا مهم نیستن بچسب به زندگیت و آرامشش و خوشیای حتی کوچیکتون

عروسی گرفتن وظیفه پدر و مادر نیست هرچند که انجام بدنن از لطفشونه،شمام از اول طی میکردین و میدیدی در ...

تو فامیلای شوهرم همه پدرمادرا برای پسراشون عروسی میگیرن ما وام ازدواجمون دادیم ماشین بعد خانواده شوهرم رفتن همه جا پخش کردن که عروسی نگرفتیم درعوض براشون ماشین گرفتیم درصورتی که خودمون ماشین گرفتیم خودمون داریم قسطشو میدیم

بتظرت تاثیر داره؟نه جشنی نه سالنی نه مهمونی

اره ۵۰ درصد تاثیر داره 

۱ خودتو تو لباس عروس دیدی این خیلی شیرینه 

۲ عکس گرفتی و همیش داری نگاهشون میکنی و حس خوب میگیری 

۳ کلیپ گرفتی که واقعا کلیپشون زیبا هست و عاشقانه 

بعدم 

میتونی نزدیکلتو دعوت کنی اگه بچه نداری به اسم جشن ازدواجت 

خب اون موقع شرایطت نبوده کروناهم بوده الان جشن گرفتی مگه چیه 

میتونی یه ویلا اجاه کنی یا خونه خودتون که کم خرج تر باشه 

خوب الانم بخاطر همون همسرت بهش فکر نکن و مطمئن باش چیز زیاد و خاصی رو نباختی میدونم که حقت بوده و هر ...

اره سعیم میکنم بهش فکر نکنم ولی میبینم چقد دارن و الکی فقط میخواستم خرج نکنن برای من حالم ازشون بهم میخوره

بببین مادر با مادر فرق داره مرام با مرام،دل بزرگ داشتن اینارو هرکسی نداره ،ولی الان که ندارن دلیل نیست وظیفش بوده طلاهاشو بده نشون واسه تو تمام اینا به عهده همسرت هست واگه ازش برنمیومده نباید جلو میومده حالا که همو دوست داشتین و نصمیم جفتتون بوده پای هم بمونین و فقط به عشقتون و ساختن زندگیتون فکر کنین تینا همش حاشیه های زندگیه ،توام فکر کن نداریشون مثل خودشون باهاشون برخورد کن