2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 20 پست
بببین مادر با مادر فرق داره مرام با مرام،دل بزرگ داشتن اینارو هرکسی نداره ،ولی الان که ندارن دلیل نی ...

همسر من بخاطر شرایط اومد جلو و گفتیم فقط ازدواج کنیم از دست خانواده ها راحت شیم نمیگم وظیفشون بوده یا هر چی میگم فقط دروغ گفتن و بخاطر دروغ هاشون ناراحتم دیدی بعضی وقتا میدونی یکی داره دروغ میگه اما حتی به روش هم نمیاری

تو فامیلای شوهرم همه پدرمادرا برای پسراشون عروسی میگیرن ما وام ازدواجمون دادیم ماشین بعد خانواده شوه ...

خیلی جاها الان همینهدکم پیش میاد پسری دستش تو جیب باباش نباشه دیگه میگم اینم سرنوشت شما بوده مثل یکی که گیر ی خانواده دور از جون عوضی یا ....میوفته،شما خدارو شکر کن مادیاته فقط اونم فدای سر خودتو شوهرت اصلا چیز خاص و مهمی نیست در کنار زندگی و عشق شما دوتا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسر من بخاطر شرایط اومد جلو و گفتیم فقط ازدواج کنیم از دست خانواده ها راحت شیم نمیگم وظیفشون بوده ی ...

رهترین کار همینه که به روشون نیاری و ی راز بزرگ بهت میگم که اگه انجام بدی باقی عمرت رو راحتی اونم اینه از هیچچچ احدی هیچچچ انتظاری نداشته باش اینجوری هیچی نمیتونه اذیتت کنه تو اینقدر قوی هستی که به هرچیزی بخاین خودتون برسین حالا دیر یا زود و مطمئن باش ی روزی اونام دستشون زیر محبت و لطف تو گیر خواهد کرد 

خیلی جاها الان همینهدکم پیش میاد پسری دستش تو جیب باباش نباشه دیگه میگم اینم سرنوشت شما بوده مثل یکی ...

این که اره قبول دارم حرفتونو ولی خب دل آدم می‌شکنه بهش فک میکنه

رهترین کار همینه که به روشون نیاری و ی راز بزرگ بهت میگم که اگه انجام بدی باقی عمرت رو راحتی اونم ای ...

نه منکه اصلا به روشون نیاوردم هیچ وقت حتی بی احترامی هم نکردم فقط ازشون فاصله گرفتم اولا مثل مامان بالای خودم میدونستمشون کلی محبت بهشون داشتم ولی دیدم اونا جواب کل احترام های منو با بی احترامی میده فقط فاصله گرفتم ازشونو متنفرشدم ازشون حتی شوهرمم بزور می‌ره مگر اینکه تولدی عیدی چیزی باشه مجبور بشه بره اونجا