2777
2789

همون زلزله ویرانگر ۷ و ۳ دهم ریشتری...ک باعث شد ماتم و اشک چشم خیلیا رو عینا شاهد باشم....ولی دوستان قشنگم ک نگرانید طبق تجربه من توی لحظه های بسیار جانکاه تجربه زلزله باید بگم تا خدا نخواد هییییچی نمیشه...با توسل به امامان و ایمان به خداوند قطعا هر چی پیش بیاد در بهترین ورژن خودشه...من یادمه زلزله ازگله کرمانشاه کلاس یازدهم بودم...مامان بابام و داداشم به خاطر کار بابام تهران زندگی میکردن...من خیلی به مادربزرگم وابسته بودم تو روستایی از کرمانشاه پیش مادربزرگ پدربزرگم موندم. اون روستا از روستاهای نزدیک سرپل ذهابم هست و قدرت حس کردن زلزله واقعا بالا بود...اون شب کذایی من امتحان زیست شناسی داشتم...ساعت نه شب بود...مادربزرگم اینا زود میخوابیدن.. رخت خوابا رو پهن کردن...خودشون خوابیدن تو پذیرایی منم رفتم اتاق درس بخونم...باید اولین تجربه زلزله اینه...یه سری صدا ها حتماااا قبلش میاد و آسمون قرمز میشه...حتمااا. این اتفاق میوفته..برا بم رو یادمه یکی از کاربرا میگفتن صدای هوووی اومده ...اینجا اما نه ...من داشتم راه میرفتم صدای تگرگ خیلی بدی اومد...از رو سقف...قشنگ یادمه ترسیدم...مادربزرگمو صدا کردم گفتم تگرگه؟! گفت نه دخترم باز ببینی پسر همسایه داره چیکار میکنه خدا بگم چیکارش نکنه خوابو بهمون حروم کرده...ولی دلم آشوب بود...درو باز کردم...تو چهارچوب در بودم...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

خدا کنه کسی نبینه...یهو دیدم خونه به شدت شروع کرد به تکون خوردن انگار گهواره بچه بود و با سرعت تکونش میدادی.قاب عکسا همه ریختن پایین ...جیغ بدی کشیدم و پریدم پیش مامان بزرگم...اونم سرمو رو سینش گذاشت و همش می‌گفت چیزی نیست نترس...یه چیزی بگم بچه ها...خیییلی برام عجیبه اما همیشه وقتی تو سختی قرار میگیریم یهویی ناخودآگاه صدا میزنم امام رضا رو🥺 اون لحظه ها هم با صدای خیلی بلند فریاد میزدم یا امام رضا و نگا سقف میکردم ببینم کی میریزه...

ولی خدارو شکر...خداروشکر...هیییچ اتفاقی واسه کسی تو اون روستا نیوفتاد و هیچ خونه ای هم خراب نشد...ولی حال بدی ک بهم منتقل شد تام دت ها باعث ترسم میشد تز کوچکترین صدایی...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما سوال من اینه اگه سقف می‌ریخت چی؟ من و مامان‌بزرگ نشسته بودیم نگا سقف میکردیم...پس کارمون اشتباهه...تو این موارد باید یه جای امن بری...یا زیر میز...یا چهار چوب در..یا گوشه.....

دوستای قشنگم من خیلی تاپیک میبینم ک خانوما میترسن از زلزله...و ب وضوح ترسشون احساس میشه...درسته تجربه بدیه...و جانکاه...اما ایمان تونو قوی کنین...خداوند میدونه داره چیکار میکنه...ترس با ایمان منافات نداره...

سخت هست واقعاااا....اما خب بلایای طبیعیه عزیزم...خود خدا میخواد باشه...

عزیزم اصولا دیگه الان اکثر میگن که زلزله های با این شدت زیاد مثل زلزله ترکیه ممکن نیست کاملا طبیعی ایجاد شده باشن

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
خدا کنه کسی نبینه...یهو دیدم خونه به شدت شروع کرد به تکون خوردن انگار گهواره بچه بود و با سرعت تکونش ...

عزیزم میشه درخواست دوستیم و قبول کنی سوال دارم ازتون

Bana Bana Sen tek care! Bizim adimiz efsane
عزیزم اصولا دیگه الان اکثر میگن که زلزله های با این شدت زیاد مثل زلزله ترکیه ممکن نیست کاملا طبیعی ا ...

چی بگم عزیزم...ب هر حال میدونیم زمین لرزه هست....و زمین میلرزه😄

من همین الان از شدت ترس و دلهره نمیتونم بخوابم باور کن ی هفتست شبا طپش قلبمو از روی لباس میبینم  ...

نگرانن نباش

باور کن ب خدایی ک بدون صلاحدیدش برگی از درختی نمیوفته

عزیزم میشه درخواست دوستیم و قبول کنی سوال دارم ازتون

عزیزم اگه ممکنه همینجا بگین سوالتون...خیییلی شرمنده روی ماهتون قشنگم اما خب تجربه خوبی از دوستی نی نی سایت ندارم...