یکتا_m_v مدیر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 عنوان خارش؟؟؟ 😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 33 پست سلام خانوما. من تو اقدامم و دو روز دیگه موعد مع. صب از خواب پاشدم یکسره خارش پیدا مردم و حس میکنم داخل و*اژ*نم زخمه میسوزه چرا اینطوری شدم😭😭 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1401/11/25 | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 ان ان مرسی. یعنی عفونت نیست؟ _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
دخترخوشمل عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 9407 مرسی. یعنی عفونت نیست؟ اینی که بهت گفتم استفاده کن خوب نشدی برو دکتر چکت کنه ببینه چیه...ولی چون میگی بعد رابطه اینطور شدی فک نکنم عفونته مال فشار و داغی منی هس برا منم بارها پیش اومده ..دیشبم پماد گذاشتم تا صبح خوب شدم توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 اینی که بهت گفتم استفاده کن خوب نشدی برو دکتر چکت کنه ببینه چیه...ولی چون میگی بعد رابطه اینطور شدی ... اره یهو اینطور شدم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
دخترخوشمل عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 9407 اره یهو اینطور شدم این مالیدن پماد ان ان از خودم در نیوردم ،،دکتر زنان زایمان بهم گف توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه