2777
2789
عنوان

خارش؟؟؟ 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفتاد درصد عفونت ها بعد از رابطه به وجود میاد تعجب نداره که

پس یعنی باردار نیستم الان

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

با جوش شیرین خودت رو بشور یا بشین تو آب و جوش شیرین

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 
با جوش شیرین خودت رو بشور یا بشین تو آب و جوش شیرین

ضرر نداره اقدامم؟ یا یهو باردار باشم چی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
زخم دهانه رحم یا واژنه ...خودتو با آب ولرم بشور وخشک کن 

نمدونم ببخش ولی داخل لبه ها😭

ضرر نداره اقدامم؟ یا یهو باردار باشم چی

نه بابا ضرر نداره بریز تو دستت خودت رو خیس کن بعدمثل شوینده ها بشور خودت رو یا تو ترکیب جوش شیرین و آب بشین

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 
ربطی نداره  ادم باردار هم عفونت میگیره ولی به نظرم خود درمانی نکن حتما برو دکتر

صبر کنم موعدم دوروز مونده پریودیم منظمه پری شدم میرم

به نظر من برو پيش دكتر فاطمه لطفى متخصص زنان تو ستارخان هم نسخه هاش عالى هست با يه نسخه خوب ميشى هم اينكه يك دستگاه جديد آورده عفونتها مقاوم و …را ازون تراپى مى كنه من يكسال و نيمه اين كار رو پيششون انجام دادم تا حالا ديگه عفونت نكردم اينم شمارشون ٠٢١٤٤٢٤٣٣٢٢

نمدونم ببخش ولی داخل لبه ها😭

ببخشید عذر میخوام این مال فشاره یا داغی منی هس .. لباس زیر نپوش یه شلوار گشاد راحتی بپوش...رفتی دستشویی با اب ولرم خودتو بشور و حتمااااا خشک کن(دستمال به پوست نکش..اروم و سطحی  خشک کن)فردا پماد بگیر شب استفاده کن و بخواب ..صبح پا شدی خوب خوب شدی 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
ببخشید عذر میخوام این مال فشاره یا داغی منی هس .. لباس زیر نپوش یه شلوار گشاد راحتی بپوش...رفتی دستش ...

چ پمادی بگیرم