2777
2789
عنوان

چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 48 پست
قدت که عالیه....بگوووو وزنتو لطفا

همین  وزنه کارمو خراب کرده...قبل زایمان وازدواج همیشه حول وحوش هفتاد کیلو بودم که برای قد من خیلی مناسب بود ولی الان نزدیک صد کیلو شدم... باید لاغر کنم. 😟

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جراحی معده کنید 

وای ازینکارا میترسم..... آدم ناقص میشه... ولی واقعا بعضی وقتا نفس تنگی میگیرم...  میدونم لاغری یه اراده قوی میخواد وکم خوری وورزش مداوم که نمیدونم چرا در من بوجود نمیاد

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

وای ازینکارا میترسم..... آدم ناقص میشه... ولی واقعا بعضی وقتا نفس تنگی میگیرم...  میدونم لاغری ...

نترسید اصلا عمل سختی نیست من امروز ظهرعمل کردم فردا بعد از ظهر تو خونه کار میکردم فقط اسلیو نکنید که بعد یه مدت برگشت وزن شروع میشه 

منم برای رژیم خیلی بی اراده هستم 

نترسید اصلا عمل سختی نیست من امروز ظهرعمل کردم فردا بعد از ظهر تو خونه کار میکردم فقط اسلیو نکنید که ...

مبارک باشه دوست عزیز.. الان چطورید خدای نکرده مشکلی بوجود نیومد؟ 

هعی دلم داغه سه ماهه دارم مرتب ورزش میکنم و رژیم میگیریم هیکلم عالی شده بود بعد نمیدونم چیشده توی ی ...

همینه دیگه ادم سخت لاغر میشه.. زود چاق

مبارک باشه دوست عزیز.. الان چطورید خدای نکرده مشکلی بوجود نیومد؟ 

خوبم ممنون من ۵ سال قبل عمل کردم 

دکترم دکتر خوبی بودن هیچ مشکلی برام‌پیش نیومد البته چون تعداد این عملها روزبه روز داره بیشتر میشه وتجربه ی دکترها بیشتر تعداد خطا تو این عملها هم خیلی خیلی کم شده فقط از نوع عملم راصی نیسنتم اسلیو ماندگاری نداره بای پس یا مینی خوبتر هستن وبرگشت وزن تو این عملها کمتره 

خوبم ممنون من ۵ سال قبل عمل کردم  دکترم دکتر خوبی بودن هیچ مشکلی برام‌پیش نیومد البته چون تعدا ...

همین چن وقت پیش با یکی از اقوام دور حرف میزدم.. عکس خانومی رو نشونم داد از اشناهاش که بنده خدا فوت کرده بود میگفت بعد همین عمل معده برای لاغری.. بدنش آمبولی میکنه متاسفانه... یا خیلی شنیدم کسایی که معده کوچیک میکنن همیشه  دچار یه جور حالت تهوع هستن... البته منم شنیدم فقط

خخخخ منم براتون آرزوی موفقیت دارم ...همیشه سالم و سلامت و شاداب باشین ..... ورزش هم کن گاهگداری

اولا ممنون 

دوما قبل عمل به خاطر مشکلاتی که داشتم خیلی نمیتونستم تحرک داشته باشم کم کاری تیرویید شدیدا روی استخونهای بدنم اثر گذاشته بود پا درد داشتم ولی بعد عمل خیلی پیاده روی میکردم امسال زمستون سرد شده حسابی چند وقت میشه کمتر میرم پیاده روی خونه هامونم که همه کوچیک خیلی نمیشه مانور داد چهار بار بری اتاق وبیای سالن بچرخی تو خونه سرگیجه میگیره ادم به امیدخدا عمری بود هوا بهاری شد شروع کنم باز 

همین چن وقت پیش با یکی از اقوام دور حرف میزدم.. عکس خانومی رو نشونم داد از اشناهاش که بنده خدا فوت ک ...

راستش بیشتر شایعاته تا واقعیت خیای ها از نظر روحی امادگی عمل رو ندارن بعد عمل چون دچار تغییر وتحول حسابی میشه زندگی ادم امادگی پذیرش این تغییر رو ندارن وخیلی غر میزنن کسی که  بشقاب پر برنج ،چندتا نون ،چند تا چندتا شیرینی و.... میخورده الان با یه کف دست نون ویا دوتا قاشق برنج سیر میشه ودل درد میگیره چون عادت نداره به کم خوری بازم ادامه میده وحالت تهوع میگبیره معلومه ناراضی هست هم به خاطر کم خوری چون نه عادت داره نه امادگی هم به خاطر تهوع ناشی از پرخوری باید اول روحاً امادگی پیدا کنه ادم 

روزانه تو همین ایران صدها نفر تو شهرهای مختلف عمل میشن واین عملها هم‌مثل بقیه ی عملها ریسک وخطر حین عمل رو داره ولی اونجور که میگن نیست یاور کنید