2777
2789
عنوان

پاهام خیلی بزرگهه🦶🦶🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2683 بازدید | 100 پست

بستگی به شعور طرفت داره و اینکه بیشتر خوبیاتو ببینه یا دنبال عیب بگرده

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سایز پام 41-42هستش اصلا هم خجالت آور نیست  اول باید یاد بگیری که خودت خودت رو دوست داشته باشی 

هر مدل کفشم که بخوای الان واسه سایز بزرگتر هستش مدلهای زنانه تا 44 هم میزنن 

بزرگ بودن پا عیب نیست ، یه جور دیگه دلداری بدین

خب من کسی رو میشناسم قدش 150 و پاش 41 هم سخت کفش گیرش میاد هم همیشه پاهاش تو دیدن و خودش اذیته ولی من نگفتم عیبه عیب موقعیه که کسی اگاهان اشتباه کنه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
خب من کسی رو میشناسم قدش 150 و پاش 41 هم سخت کفش گیرش میاد هم همیشه پاهاش تو دیدن و خودش اذیته ولی م ...

نه بابا الان کفش سایز بزرگ همه جا هست. من از. R&W یا شیما کفش میگیرم خیلی جنسهاش عالی هستن. سایز پای من هم ۴۱ یا ۴۲ هست . باغ سپهسالار هم گاهی میرم کلی صندلهای خوشگل داره فروشگاه گلچین یا Tehran cut

نه بابا الان کفش سایز بزرگ همه جا هست. من از. R&W یا شیما کفش میگیرم خیلی جنسهاش عالی هستن. سایز ...

ما شهرستان کوچکیم نیست اینجا