بستگی به شعور طرفت داره و اینکه بیشتر خوبیاتو ببینه یا دنبال عیب بگرده
من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
خب من کسی رو میشناسم قدش 150 و پاش 41 هم سخت کفش گیرش میاد هم همیشه پاهاش تو دیدن و خودش اذیته ولی من نگفتم عیبه عیب موقعیه که کسی اگاهان اشتباه کنه
من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
خب من کسی رو میشناسم قدش 150 و پاش 41 هم سخت کفش گیرش میاد هم همیشه پاهاش تو دیدن و خودش اذیته ولی م ...
نه بابا الان کفش سایز بزرگ همه جا هست. من از. R&W یا شیما کفش میگیرم خیلی جنسهاش عالی هستن. سایز پای من هم ۴۱ یا ۴۲ هست . باغ سپهسالار هم گاهی میرم کلی صندلهای خوشگل داره فروشگاه گلچین یا Tehran cut
نه بابا الان کفش سایز بزرگ همه جا هست. من از. R&W یا شیما کفش میگیرم خیلی جنسهاش عالی هستن. سایز ...
ما شهرستان کوچکیم نیست اینجا