2777
2789
عنوان

هدف یک کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 23 پست
عاره منم همینارو به خودم میگم همش ولی همش میترسم مثل پارسال بشم دوباره خراب کنم نتونم از پسش بر بی ...

این استرست که مثل پارسال خراب کنی عادیه ولی مطمئناا اگه بخوای و تلاش کنی میتونی من قول میدم بهت به شرطی که واقعا تلاش کنی و بخوای که یه رتبه خوب بیاری هر روز به خودت بگو که من باهوشم و با یکی دوبار خوندن متن حفظ میکنم اما خیلیای دیگه اینجوری نیستن پس من بهترم و باید رتبه بهتری بیارم💕

مامان دو تا فرشته

من با یه اپ رقابتی درس میخونم و ساعت مطالعمو اونجا ثبت میکنم(اپ مدیکال)  اگه بالای ده ساعت درس ...

منم با دوستم که البته اون رشته اش تجربیه

یه گروه زدیم هرشب گزارش میدیم اونجا بهم

ولی رقابتی بینمون نیست خیلی.اینی که گفتی نظرمو

جلب کرد به نظر جالب میاد🤠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با یه اپ رقابتی درس میخونم و ساعت مطالعمو اونجا ثبت میکنم(اپ مدیکال)  اگه بالای ده ساعت درس ...

چ خوب ولی خب من برنامه ریزی شد میخونم حتی اگه بقیه بیشتر بخونن من دیگه برنامم جا نداره برای افزایش مطالعه و تست برا همین مهم نیست دیگران چقد میخونن مهم اینه من سقف تلاشمو میکنم=)

مامان دو تا فرشته

چ خوب ولی خب من برنامه ریزی شد میخونم حتی اگه بقیه بیشتر بخونن من دیگه برنامم جا نداره برای افزایش م ...

اها موفق باشی، رقابت بیشتر منظورم استمرار در مطالعه اس، نه ساعت مطالعه، اگه استمرار داری خودت اصلا لازم نیس

این استرست که مثل پارسال خراب کنی عادیه ولی مطمئناا اگه بخوای و تلاش کنی میتونی من قول میدم بهت به ش ...

ممنون عزیزم😍

برات زمانی رو ارزو میکنم که

همه ارزوهات بشن روزمرگیات❤

منم با دوستم که البته اون رشته اش تجربیه یه گروه زدیم هرشب گزارش میدیم اونجا بهم ولی رقابتی بینمون ...

آره جالبه که با دیدن تلاش بقبه رقابت کنی و بیشتر تلاش کنی ولی خب اگه بتونی و واقعا بازده داشته باشی مثلا یکی ۱۳،۱۴ساعت میخونه ولی خب اگه تو بازده ت تا ۱۰،۱۱ساعته باید همین باشه و الکی خودت رو خسته نکنی 

مامان دو تا فرشته

منم با دوستم که البته اون رشته اش تجربیه یه گروه زدیم هرشب گزارش میدیم اونجا بهم ولی رقابتی بینمون ...

اره اینم خوبه، فقط چون گوشی کنارته نباید برنامه خاصی رو گوشیت باشه که درگیرش بشی