2777
2789
عنوان

هدف یک کنکوری

538 بازدید | 23 پست

بچه ها من امسال سال دوومیه که میخوام کنکور بدم.

یک ماهم هست که به صورت اصولی شروع کردم به خوندن

ولی هربار یه هدفی میزارم واسه خودم اصلا هدف مشخصی ندارم. البته دارم هدف ولی ازین مسخره هاست که نظرم هربار یه چیزه درباره‌اشون.کلی استرس دارم همش نمیدونم ویژگی های یه هدف اونم واسه کنکور چیه💔😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از من میشنوی، تنها هدفت باید این باشه که رتبه ات بهترین چیزی باشه که میتونی بیاری، بعد کنکور تحقیق م ...

دقیقا سعی کن برای بهترین رشته بخونی مثلا اگه تجربی هستی برا دندون بخون با ادبیاتی برای وکالت بخون و... 

سالن زیبایی مهر

فقط میتونم بگم تف به کنکور منم کنکوریم🤦🏻‍♀️😢💔

ببین من حس بدی نسبت بهش ندارم

ولی اینکه هی هدفمو عوض میکنم باعث

تضعیف روحیم میشه🤧نمیخوام دوباره مثل

پارسال خراب کنم😭😭😭😭

دقیقا سعی کن برای بهترین رشته بخونی مثلا اگه تجربی هستی برا دندون بخون با ادبیاتی برای وکالت بخون و. ...

اگه فک کنی به این که چی میخوای بدتر سردرگم میشی و درس نمیخونی، شما تجربی هستی؟ 

ببین من حس بدی نسبت بهش ندارم ولی اینکه هی هدفمو عوض میکنم باعث تضعیف روحیم میشه🤧نمیخوام دوباره م ...

ببین تو فقط هدفت این باشه که بهترین درصد ها رو کسب کنی وقتی درصد هات عالی باشه مسلماً رتبه ات هم خوب میشه انتخاب رشته و فکر به هدف و تغییر هدف رو بذار برا بعد کنکور 

سالن زیبایی مهر

ببین تو فقط هدفت این باشه که بهترین درصد ها رو کسب کنی وقتی درصد هات عالی باشه مسلماً رتبه ات هم خوب ...

عاره منم همینارو به خودم میگم همش

ولی همش میترسم مثل پارسال بشم دوباره

خراب کنم نتونم از پسش بر بیام بعد تا میام

به خودم انگیزه بدم میبینم اصلا هدف مشخصی ندارم

چیزی که فقط واسه خودم باشه،فقط منو شامل بشه

اره من که همون اول گفتم برا دندون تلاش میکنم که پزشکی و دارو بیارم 

من با یه اپ رقابتی درس میخونم و ساعت مطالعمو اونجا ثبت میکنم(اپ مدیکال)  اگه بالای ده ساعت درس میخونی و تمایل داری بیا تا اونجا رقابتی درس بخونیم(هیچگونه چت نمیشه کرد و فقط ساعت مطالعه و تعداد تست همو میبینم)