2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 27 پست
من براشون نمیتونم مادری کنم فقط حضور دارم همین

امیدوارم هر تصمیمی گرفتی ختم به خیر و شادی بشه 

و اونقدر خدا بهت ببخشه که یه زندگی عالی بسازی و دوباره با خانواده دور هم خوشحال و خوشبخت زندگی کنی 

و خودت و بچه ها عاقبت بخیر بشین

امیدوارم هر تصمیمی گرفتی ختم به خیر و شادی بشه  و اونقدر خدا بهت ببخشه که یه زندگی عال ...

ممنونم گلم ،دیگه جای من اینجا نیست جایی که هیچ کس برام ارزش قایل نیست.نه پول هست نه لباس هست نه غذا هست و....مجبورم برم اما ترس هم دارم چون هیچکس را ندارم تنهای تنها میخوام برم دنبال سرنوشتم یه روز صبح میرم گوشی هم خاموش میکنم که نخوام جواب بدم تنهایی تنها از صفر میخوام شروع کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امیدوارم هر تصمیمی گرفتی ختم به خیر و شادی بشه  و اونقدر خدا بهت ببخشه که یه زندگی عال ...

قلبم درد می‌کنه هفته پیش مهر شوهرم با اون کاری که کرد از دلم رفت خودش هم می‌دونه چکار کرده 

قلبم درد می‌کنه هفته پیش مهر شوهرم با اون کاری که کرد از دلم رفت خودش هم می‌دونه چکار کرده

مواظب خودت باش 

اما هیچ جا خونه نمیشه ها 

مگر اینکه جای بهتری داشته باشی 

یه مدت فاصله گرفتن رابطه رو ترمیم می‌کنه 

اما اگر بی هوا بذاری بری قانون حق رو به شوهرت میده چون تو خونه رو ترک کردی

خدا به همراهت ولی بچه ها گناه دارن 

من نمیتونم بهشون برسم چون دارم این زندگی را تحمل میکنم 

دوست داشته نشدن ،تحقیر ،توهین ،بی پولی ،کتک ،فحش،تهمت،شوهرم هیچوقت نیست ،برام وقت نمیذاره، باهام حرف نمیزنه ،کلی برچسب وتلقین منفی بهم می‌کنه ،منت می‌ذاره که حاملم کرده ، همیشه تهدید می‌کرد که طلاقم میده ،همیشه قهر میکرد تهدید به ترک کردنم میکرد و......

فکر میکنی ماها خیلی خوشبختیم ولی بچه ها گناه دارن بخاطر اونا نرو 

به خاطر اونها میرم چون پول نیست غذا نیست شوهرم خریدهای خونش را انجام نمیده وقت برای زن و بچه اش نمیگذاره و....

باعث شد تنها کسی که تو خانواده اش بهم بی احترامی نکرده بود بهم بی احترامی کنه