2789
عنوان

دلم شکسته

292 بازدید | 27 پست

تصمیم گرفتم از این زندگی برم بیرون برم کار کنم مستقل شم .یکم ترس دارم ،اما دیگه تحمل دوست داشته نشدن وتحقیر وتوهین را ندارم 

منکه شوهرم پیشم نیست هروقت زنگ میزنم میزنم رو اشغال و.... خسته شدم دیگه نمیتونم تحمل کنم  یه روز صبح زود میرم گوشی هم خاموش میکنم که دلم نلرزه 

با بچه ها هم صحبت کردم گفتم نگران نباشند دوستشون دارم براشون پول میفرستم نیازهای مالیشون را برطرف کنند به باباشون هم گفتم برای بچه هاش پرستار بگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر بچه ها نرو من دلم گرفت چه برسه به اون طفلکیا

همه جا شوهرم من را از چشم همه میندازه باعث میشه دیگران به من بی احترامی کنند 

سر یه موضوعی هفته پیش شوهر وبرادر شوهرم باهام بد رفتاری کردند شوهرم باعث شد برادر شوهرم باهام بد حرف بزنه تو خانواده اش فقط اون باهام بد حرف نزده بود ولی احترامی نکرده بود 

به خاطر بچه ها نرو من دلم گرفت چه برسه به اون طفلکیا

باهاشون صحبت کردم گفتم شرایط اینه مجبورم دوستتون دارم اما براتون پول میفرستم احتیاجاتتون را برطرف کنید هرچی دوست داشتید بخرید

احترامم را نگه نمی‌داره باعث میشه همه بهم بی احترامی کنند

برین پیش مشاور خواهشا

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍