2777
2789
عنوان

پس من چه کنم🤔🤔🤔

32 بازدید | 28 پست
همه تایپیکای بخارشوی اینجارو خوندم نظرات پنجاه پنجاه بود خیلیا میکن اصلا به کار نمیاد باهمون دستمالم میشه بعصیام خیلی راضی بودن حالا بیشتر دو دل شدم من بیشتر به خاطر سرامیک میخام چون بچه کوچیک دارم زود به زود لک میشه با طی هم قشنگ نمیشه دستمالم کمردرد گرفتم دیگه حالا اگه تجربه و نظرتونو بگین ممنون میشم و اینکه چه مارکی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دلونگی دارم راضی ام واقعا یه وقتا طی میکشم اما دلم راضی نمیشه ببین کار عجیب غریبی نمیکنه مث همون طی هست با این تفاوت هم نقطه جوش رسیده و ضد عفونی میکنه
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
بسبار داغ میشه و بخارش خیلی داغه اگرم بجه خواب باشه بخوای استفاده کنی نمیشه چون موقع خروج بخار صدای نسبتا زبادی داره
قارچ کفیر فواید و استفادش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691592
مامان رها مگه من بهت نگفتم؟؟؟؟ تو به من اعتماد نداری؟؟؟؟؟ من دوساله عروسی کردم یکیار دستمال کف سالن و به سرامیکهای کف و دیوار آشپزخونه نکشیدم مامانم هم سالهاس داره حتی یکبار از دستش ول شد مخزنش شکست فورا رفت یکی دیگه خرید اکثر خانمهای فامیل و دوستم دارن و راضی ان! انقدر مشاوره نمیخواد که برو بخر

.Pain🔥you made me a believer

parii آب که داخل خود دستگاه جوش میاد
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
کوکی جان اگه آب جوشیده داخلش نریزین به مرور لوله هاش رسوب میگیره و فشارش کم میشه من قبلا آب جوشیده میریختم از وقتی تصفیه آب بستیم زیر سینک دیگه راحت آب شیرین میریزم الان دیگه تو هر خونه ای جایی ساز هست جوش آوردن آب 1 دقیقه کار داره

.Pain🔥you made me a believer