2777
2789
عنوان

پس من چه کنم🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 32 بازدید | 28 پست
ریحان مثل اینکه اصلا ندیدی قربونت بشم اون بخار لندریه که خیلی صدا داره
صدای بخار شوی من در حد صدای بخارِ اتو پرسه
و در مورد داغی و بخار و اینام قفل کودک داره

.Pain🔥you made me a believer

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان رها من استفاده میکنم و واقعا تمیز میکنه وای هوس کردم فردا ب کارش بندازم خونه برق بیفته
خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
بنطرمن که خیلی لازمه من هراز چند گاهی سرامیکو تمیز میکنم عالیه ولی دایم برا تمیز کردن فرشهام ازش استفاده میکنم کارش حرف نداره حتما بخر اینکه یکی از خانوماگفت برا بچه خطرناکه یا باید آب جوش بیاری از اون حرفا بودا
وای حالا همچین صدای وحشتناکیم نداره ها مگه بلدوزره که صدا بده فقط وفقط موقع استفاده ازش بچه ات رو مراقب باش واینکه بعد از اتمام کار به هیچ وجه درش رو باز نکنی ها اب قل قل میکنه میپره رو روت:-! بزار خنک بشه دوسه ساعت بعد اروم اروم درش رو باز کن
خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
والا من که اگر نداشتم دیوانه میشدم چون خیلی وسواس دارم و با تی و دستمال اصلا کارم راه نمیفته 5 تا سر مخصوص داره زیر هودم که چربی میگیره بجای اینکه کلی گاز پاک کن و رایت و دستمال بکشم تا بلکه چربیها برن 1 ثانیه بخار میگیرم پاک میشن گازم همینطور پنجره های سالنم همیشه برق میزنه بالاخره آدم دستش نمیرسه بالاهاش رو تمیز کنه برای همین دیر به دیر این کارو میکنه اما من هفته ای یکبار تمام در و پنجره ها رو باهاش برق میندازم

وا بخار شو واسه مبلم هست دیگه حتی واسه پرده هم هس من تو این دو مورد استفاده نکردم اما شنیدم ک تمیز میکنه مبل و پرده رو
مامان رها از چی ناراحت شم مگه چِلَم؟😀😀😀😀
دعوات کردم که چرا هنوز نخریدی
به نظرم آدم یه چیزی رو که نیاز داره و دوست داره خیلی نباید در موردش با بقیه صحبت کنه فورا بره بخره خیال خودشو راحت کنه

من فرش و مبل هم میکشم برق میزنه
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
ها مرضی جان متوجه شدم من از آب کتری که سرد شده میریزم دیگه همون لحظه جوشش نمیارم که
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
عزیزم دارم و استفاده هم میکنم اما فقط قبل از اسباب کشی برای ضدعفونی محیط جدید چون دوتا پسر کوچک و شیطون دارم موقع کار میان توی دست و پام و میترسم بخار بشون بخوره مال من مارک فلر هست و خروج بخارش صدای نسبتا زیادی داره شما نظرتو گفتی منم تجربه ی خودمو گفتم نمیدونم بعضیا چه اصراری دارن بگن من درست میگم بقیه غلط
قارچ کفیر فواید و استفادش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691592