2777
2789
عنوان

یعنی جریان چیه؟😳😳😳

48 بازدید | 24 پست
آقااااا من ماه پیش یه رابطه پرخطر داشتم بعدش پریودم ده روز افتاد عقب و بیبی چک یه هاله دیدم در حد صفر و من هراسون و ترسون رفتم آز دادم.همون موقع اومدم خونه پریود شدم و خوشحال و خندون نرفتم جواب آز رو بگیرم. پریودم عین همیشه بود و تموم شد ولی همش دردای کمر و رحم داشتم عین حاملگی اولم. یهو امروز با اینکه تازه پاک شدم لک دیدم. گفتم مامان جان بیا برو این جواب آز منو بگیر بعد از اینا همه وقت. رفت گرفت گفت مشکوکه 😳😳😳😳 حاملگی اولمم دیر نشون داد و مشکوک بود 😑 به نظرتون جریان چیه؟؟؟؟؟؟ اینم بگم آزمایشگاه گفت دیگه جواب مثبت نمیدیم. یا منفیه یا مشکوک که باید تیتر بدید که توی اون مثبت بودنش معلوم میشه

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بچم ٩ ماهشه. آلرژی شدید داره خیلییی گیرشم. الان زوده بچه دار شم ولی کامل پریود شدم.مگه میشه آخه آدم حامله اینجوری پریود شه؟؟؟

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

خاک به سرم چرا همه جوری میگید انگار حامله م؟😂😂😂😶😶😶😶

میدونید چی شد؟؟؟ امروز تو شکمم وول وول حس کردم این شد که گفتم جوابو بگیرم .فکر کن حامله باشم و تو این سن کم بچه وول وولش حس شه 😂😂😂 بعدم نه فولیک اسید خوردم هر روزم دارم قهوه میخورم اینا هیچی. هر روز میرم باشگاه اونم بدنسازی ورزش سنگین دقیقاً امروز که شکم و پهلو میزدم لک دیدم 🙄

وااای راس میگیی بیبی الان نشون میدهههه برم بزنم بیام وایسید 😄 حامله باشم و به خاطر اینکه نرفتم جواب بگیرم بچم چیزیش بشه خودمو میکشم 😶😶😶😶

نمیدونم والا. من بچه دوس دارم ولی الان موقعش نیس. پریود که شده بودم تا دو روز با شوهرم میزدیم میرقصیدیم عین خلا. ظلمه در حقه دخترم الان بچه ی دوم بیاد