آقااااا من ماه پیش یه رابطه پرخطر داشتم بعدش پریودم ده روز افتاد عقب و بیبی چک یه هاله دیدم در حد صفر و من هراسون و ترسون رفتم آز دادم.همون موقع اومدم خونه پریود شدم و خوشحال و خندون نرفتم جواب آز رو بگیرم.
پریودم عین همیشه بود و تموم شد ولی همش دردای کمر و رحم داشتم عین حاملگی اولم.
یهو امروز با اینکه تازه پاک شدم لک دیدم.
گفتم مامان جان بیا برو این جواب آز منو بگیر بعد از اینا همه وقت.
رفت گرفت گفت مشکوکه 😳😳😳😳
حاملگی اولمم دیر نشون داد و مشکوک بود 😑
به نظرتون جریان چیه؟؟؟؟؟؟
اینم بگم آزمایشگاه گفت دیگه جواب مثبت نمیدیم.
یا منفیه یا مشکوک که باید تیتر بدید که توی اون مثبت بودنش معلوم میشه
مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com
نه هورسان حرکت و باد روده و اینا نه 😂😂😂 ولی همون توهمه. آخه مشکوک یعنی بتا هاچ سی جی توی خون هست اما کمه. برای چه چیزی غیر از خاملگی آخه این هورمون تو خون میاد؟؟؟؟
مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com
الهی بمیرم برای کوروشم یا کیانام که سقط شد، من وقتیم مشکوک شدم خیلیم مواظب بودمااااا.از همون روز اول که عقب انداختم و شک کردم دیگه حتی قهوه هم نخوردم فقط حرص خوردم
شاید واقعاً بچه بوده و خدا خواسته که سقط شه. من ده روز انداختم عقب آزمایش که دادم قرار بود یه ساعت بعد جواب رو بگیرم ولی تا اومدم خونه پریود شدم و اینکه ووز اول فقط لک بود و قطع شد.روز دوم شروع شد. شاید اگه مثبت رو گرفته بودم شیاف میداد دکتر و بچه میموند.سر آریانا هم لک دیدم زود رفتم دکتر شیاف داد تموم شد. خدا میدونسته من آدم سقط نیستم