2777
2789
عنوان

یعنی جریان چیه؟😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 48 بازدید | 24 پست
چی بگم والا. اون مشکوکه پس چی میگه ممکنه کیست آزمایشو مثبت کنه؟؟؟؟

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هورسان حرکت و باد روده و اینا نه 😂😂😂 ولی همون توهمه. آخه مشکوک یعنی بتا هاچ سی جی توی خون هست اما کمه. برای چه چیزی غیر از خاملگی آخه این هورمون تو خون میاد؟؟؟؟

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

الهی بمیرم برای کوروشم یا کیانام که سقط شد، من وقتیم مشکوک شدم خیلیم مواظب بودمااااا.از همون روز اول که عقب انداختم و شک کردم دیگه حتی قهوه هم نخوردم فقط حرص خوردم

شاید واقعاً بچه بوده و خدا خواسته که سقط شه. من ده روز انداختم عقب آزمایش که دادم قرار بود یه ساعت بعد جواب رو بگیرم ولی تا اومدم خونه پریود شدم و اینکه ووز اول فقط لک بود و قطع شد.روز دوم شروع شد. شاید اگه مثبت رو گرفته بودم شیاف میداد دکتر و بچه میموند.سر آریانا هم لک دیدم زود رفتم دکتر شیاف داد تموم شد. خدا میدونسته من آدم سقط نیستم