2777
2789
لطفا به سوال منم جواب بدین من معدل نهاییمم ۱۴.۴۸ هستش کل ام ۱۷.۸ توکانال ی گفتن از ...

برای ورود ب فرهنگیان باید معدل دوازدهمت(کتبی نه)بالای پونزده و تراز از ۷۰۰۰ب بالا باشه

مثل روانشناسا حرف میزنم اما مثل دیوونه ها عمل میکنم.💔😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ متولد ۸۲ ای یعنی الان ۱۹سالته خب بعد چهارساله داری پزشکی میخونی از ۱۵ سالگی رفتی دانشگاه؟ عجیب ...

از اول دارم میپرسم ترم چندی نمیگ 

میگم سال چهارم میشه ترم چند نمیگ

درحال ساخت ....:)

تغیر رشته دادم از انسانی اومدم تجربی رتبه زیر هزار انسانی شدم پارسال الان گیجم کاملا گم شدم بین درسا ...

اسی این برنامه ای که من نوشتم خوبه یا نه 

فعلا دارم یازدهم میخونم 

تابستون دهم و یازدهم باهم میخونم

این برنامه دو روزه

این برنامه دو روز من هست به نظرت برنامه خوبیه نمیدونم اصلا متناسب هست یا نه 

من انسانی بلد نیستم ولی به نظر خوب میاد 

ولی برای آخر شبت لغت بزار ارایه خوندن بزار آیه بزار 

یه مرور نیم ساعتی هم بزار

درحال ساخت ....:)

از اول دارم میپرسم ترم چندی نمیگ  میگم سال چهارم میشه ترم چند نمیگ

بابا دروغ میگه

چرا دیگ ساکت شد؟

بعد برام اینجاش بیشتر سوال شد ک یکی ک انقد درگیر درس بوده و انقد درس میخونده ک ۱۵ سالگی رفته دانشگاه قطعا درسشو ایندشو اونم رشته مورد علاقشو بخاطر یه عشق بچگونه ول نمیکنه بره اونم زمانیکه بیشتر راهو رفته و فقط ۳ سالش مونده

داشت مارو سرکار میزاش 

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)