2777
2789
برای ورود ب فرهنگیان باید معدل دوازدهمت(کتبی نه)بالای پونزده و تراز از ۷۰۰۰ب بالا باشه

لعنت بهشون 

واقعا لعنت بهشون 

یعنی چی شرایطوکه سختر کردن  بیشورا 

الان منی که معدل نهایی دوازدهمم ۱۴.۴۸ هستش نمیتونم پذیرش بشم اونجا درسته؟؟؟؟

عشقم پسرم و دخترم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه سال اخر دبیرستان دپمعدل دیپلم

یعنی چی 

من دهمم ۱۸ یا ۱۹ بود

یازدهم  ودوازدهم  که دربزرگسالان  خراب شده خوندم  

یازدهم ۱۷ بود

دوازدهم هم ۱۴.۴۸ 

الان نمیتونم پذیرش بشم در فرهنگیان؟

عشقم پسرم و دخترم
من انسانی بلد نیستم ولی به نظر خوب میاد  ولی برای آخر شبت لغت بزار ارایه خوندن بزار آیه بزار&n ...

مرور 45 دقیقه دارم 

آیه حذف شد چون دینی عمومی هست 

البته این با توجه به برنامه مدرسمم هست 

چون دوشنبه امتحان دو درس دینی سنگین دارم 

هر شب یه ساعت میخونم که تموم بشه 

هر ترم پزشکی یک سال نیم الان من سال چهارم پس میشه اواسط ترم 3

کاش،یه کوچولو اطلاعات داشتین

یا حداقل یه سرچ ساده میزدین

علوم پایه پزشکی کلش ۵ ترمه ک ۲ سال و نیمه

بعد شما سال ۴ پزشکی هستی و ترم سه؟😂😂😂

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
بابا دروغ میگه چرا دیگ ساکت شد؟ بعد برام اینجاش بیشتر سوال شد ک یکی ک انقد درگیر درس بوده و انقد د ...

من از اول فهمیدم ازش سوالم پرسیدم گفتم ولش کن حداکثر پونزده سالشه بزار تو حال خودش باشه 

چهار سال جهشی😒بعد اسمش هیجام نباشه 😒۲۵۰شده همزمان عشقشو از دست داده 

تفریحی میرفته کتابخونه  و درس نمبخونده ولی در عین حال شبانه روزی میخونده عشقشم به دست دکترا از دست داده 

مردم هست شیش روز پیشم عضو شده میخواد تجربیم ول کنه داره همزمانم کنکور انسانی میخونه🤣

دیگ ما ک گنجشک جا قناری میدیم بیرون زشت بود چیزی  بگه 

بلدم نیست ترم بندی پزشکی چطوری

درحال ساخت ....:)

خواهش میکنم احترام بزارین ب اموات  عشق بچگونه هم اون عشقای مسخره شماس

چشم چشم😂😂😂

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
کاش،یه کوچولو اطلاعات داشتین یا حداقل یه سرچ ساده میزدین علوم پایه پزشکی کلش ۵ ترمه ک ۲ سال و نیمه ...

جان دلم 

سرچ ساده بزارم برات که علوم پایه 2سالس 

بعدشم بقیه تحصیل 

هر ترم هم یکسال و نیمه