2777
2789
4ساله دارم میخونم

۴ ساله داری پزشکی میخونی؟

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قوم ما رییس دانشکاه علوم پزشکی متخصص مغزو اعصاب میگه بدرد نمیخوره کله اینایی ک تازه میان هنوز داغه ا ...

ببین بزار یه چیزی بگم ما فامیل پزشک خیلی داریم همشون از دم راضین بعضی وقتا الکی میخوان بگن خیلی سخته میان میگن راننده اسنپ بهتره راننده اسنپ خودشو بکشه تو ماه هشت تومن درمیاره هشتش گرو نهشه حالا اینا میلیاردی و حداقل صدمیلیونی البته اینایی ک من میگم مال شمارو نمیدونم در میارن الکی نالیدنش یاد گرفتن 

بعدم هی میخوان بگن نداریم بقیه بگن وای نه شما ک دارید یا اینکه از سختیش میگن 

وگرنه همش از دم دروغ 

درحال ساخت ....:)

اخه من تجربی میتونم بگم اونم حدودی ولی از انسانی خبر ندارم این چیزایی بود ک شنیده بودم  ولی خب ...

میشه سوال منو جواب بدین؟

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
82ولی زودتر دیپلم گرفتم

یعنی جهشی رفتی؟

منم یه سال جهشی رفتم فقط

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
والا یه جا نوشتی دوست ندارم رشتمو  آدم اگه علاقه اش باشه هیجوره ولش نمیکنه حتی تو شرایط سخت مگ ...

ک ی رمون کرده بابا البت ببخشید چیز بهتری پیدا نکردم

از اونور میگ علاقه بهش داشتم ولی نرفتم انصراف دادم

میگه کتابخونه با رفیقا عشق میکردم باحال بود 

کلا فازش معلوم نی جدی نگیر

تاریخ عضویتش هم شش روز پیشه مرد هم هس 😂

لطفا به سوال منم جواب بدین

من معدل نهاییمم ۱۴.۴۸ هستش

کل ام ۱۷.۸

توکانال ی گفتن ازین به بعد تراز باید بالای ۷۰۰۰ باشه ومعدن برای فرهنگیان بالای ۱۵ 

توروخدا بگین صحت نداره

معدل کل حساب میشه یانهایی؟؟

عشقم پسرم و دخترم
تا حالا عشقتو از دست دادی  اونم بخاطر اشتباه  ی پزشک گوه  4سال عمرتو بزاری براش بعد ...

اها اینجوری 

تسلیت 

من باشم اینجوری نمیشم 

ولی من جای شما نیستم پس سخته 

درحال ساخت ....:)

وای منم زیر هزار میخام انسانی  کمکم میکنی کی شرو کردی  چن ساعت میخوندی

عزیزم من پایه ام صفر بود از مهر دوازدهم خوندم تا تیر ک کنکور بود

روانشناسی رو هر روز میخونم تو یک ماه کل روان رو خوندم ولی تا روز کنکور فقط تست کار میکردم درسنامه نمیخوندم

شروع کردم چهار درس اول منطق رو خوندم بعدش فلسفه هارو هماهنگ خوندم باهاش 

فنون اول عروض رو شروع کردم از دهم خوندم بعد بخش تاریخی رو بعد عید خفظ کردم

تاریخ و جغرافیا اول دوازدهم رو خوندم بعد اون دوتا رو باهم خوندم

جامعه شناسی سه پایه هم زمان میخوندم 

روزی هشت ساعت میخوندم مدرسه نمیرفتم بجز ساعت ریاضیم

خواهرم براه دارم میخونم قراره اول مهر 402انصراف بدم

اگ متولد ۸۲ ای یعنی الان ۱۹سالته خب

بعد چهارساله داری پزشکی میخونی

از ۱۵ سالگی رفتی دانشگاه؟

عجیبه