2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاقه نداشتی دیگ حالا من پشیمونم ک میتونستم نرفتم

قوم ما رییس دانشکاه علوم پزشکی متخصص مغزو اعصاب میگه بدرد نمیخوره کله اینایی ک تازه میان هنوز داغه الان بری راننده اسنپ شی بیشتر درامد داره 😐😐

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
حالا بنظرت با پایه متوسط نیتونم برسم ب اون رتبه؟درصدای ازمونم هم خوبه مثلا حامعه زیر ۷۰نمیاد 

اخه من تجربی میتونم بگم اونم حدودی ولی از انسانی خبر ندارم این چیزایی بود ک شنیده بودم 

ولی خب چرا نشه بستگی داره بقیه چند بزنن 

اصن امسال معلوم نیست چجوری تراز بندی میکنن

درحال ساخت ....:)

تغیر رشته دادم از انسانی اومدم تجربی رتبه زیر هزار انسانی شدم پارسال الان گیجم کاملا گم شدم بین درسا ...

وای منم زیر هزار میخام انسانی 

کمکم میکنی کی شرو کردی  چن ساعت میخوندی

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
والا یه جا نوشتی دوست ندارم رشتمو  آدم اگه علاقه اش باشه هیجوره ولش نمیکنه حتی تو شرایط سخت مگ ...

تا حالا عشقتو از دست دادی 

اونم بخاطر اشتباه  ی پزشک گوه 

4سال عمرتو بزاری براش بعد با دستان تو خاکش کنی

شما البته میتونید درساتون تعدادش زیاد  ضریبش چند ؟ اگه درصدات بالا باشه معدلتم نزدیک بیست باش ...

اتفاقا برعکس من تا اونجایی ک دیدم بین مدرسه خودمون معدل کتبی سیزده اینا بود من ۱۵/۷۵ متاسفانه اصلا شرایط ترمیم ندارم

مثل روانشناسا حرف میزنم اما مثل دیوونه ها عمل میکنم.💔😐
خوبه ک صفر نذاری ینی اگه بذاری بده  ولی از اون بد تر اینه ک درسیو منفی بزنی 😶

اییییی پارسال من گند زدم تاریخو منفی ۳ زدم 

گنددددد زد

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
کتبخونه 🤣🤣🤣🤣دوره ما باحال بود

متولد ۸۲ ای؟

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)