2777
2789
از عید به بعد شبانه روز خوندم تا چهارده ساعتم میخوندم از بهمن تا عید روزی هشت ساعت خود عیدم ده ساعت& ...

بنظرت من ک انسانیم پایم متوسطه ریاضی و کلا حذف کردم میتونم برسم به زیر دو سه هزار ؟یه مشکلی هم ک دارم ازمون ک میدم برای برنامه ریزی بودجه بندی من میرسم بودجرو تموم کنم اما ساعت مطالعم پایینه

مثل روانشناسا حرف میزنم اما مثل دیوونه ها عمل میکنم.💔😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من  فرهنگیان میخام 

از فردا میرم کتابخونع 

فقط بخونم

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
اره اوکیه  ولی خب ساعت مطالعم بی تاثیر نیس

هرکس میگ ساعت مطالعه مهم نیست الکی میگ مهمه 

البته اول کیفیت ولی ساعتم مهمه باید فشار بهت وارد بشه مثل بدنسازی میمونه دیدی بعضیا میرن فشار وارد نمیشه هیچ تغییریم رخ نمیده اینم همونه

درحال ساخت ....:)

هرکس میگ ساعت مطالعه مهم نیست الکی میگ مهمه  البته اول کیفیت ولی ساعتم مهمه باید فشار بهت وارد ...

خب بنظرتون‌میتونم برسم؟

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
بنظرت من ک انسانیم پایم متوسطه ریاضی و کلا حذف کردم میتونم برسم به زیر دو سه هزار ؟یه مشکلی هم ک دار ...

خب ساعت مطالعت ببر بالا 

درسم حذف نکن اصلا 

ریاضی مگ جزو تخصصیاتون نیس؟

درحال ساخت ....:)

فقط با دوست نزو

ن دوست ینا ندارم 

کتبخونه 🤣🤣🤣🤣دوره ما باحال بود

باحالی نمیخام فقط برم بخونم

خب ساعت مطالعت ببر بالا  درسم حذف نکن اصلا  ریاضی مگ جزو تخصصیاتون نیس؟

خب نمیتونم ببرم بالا بلد نیستم،ریاضیم کلا از پایه ضعیفه به جاش بقیه درصدام نسبتا قویم

مثل روانشناسا حرف میزنم اما مثل دیوونه ها عمل میکنم.💔😐