2777
2789
اره میتونی  ولی به شرطی ک دیگ اینو از کسی نپرسی شروع کنی  رفتی کتابخونه دوست پیدا نکن می ...

دقیقا 

مرسی عزیزم

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نمیتونم ببرم بالا بلد نیستم،ریاضیم کلا از پایه ضعیفه به جاش بقیه درصدام نسبتا قویم

من همرو خوب میزنم 

ب جز فلسف تاریخ ریاضی 

همرو دارم درس میکنم تلاش میکنم 

فنونم سماعی یاد میگیرم 

نباید درسیو صفر گذاشت

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
علاقه نداشتی دیگ حالا من پشیمونم ک میتونستم نرفتم

حالا بنظرت با پایه متوسط نیتونم برسم ب اون رتبه؟درصدای ازمونم هم خوبه مثلا حامعه زیر ۷۰نمیاد 

مثل روانشناسا حرف میزنم اما مثل دیوونه ها عمل میکنم.💔😐
خب نمیتونم ببرم بالا بلد نیستم،ریاضیم کلا از پایه ضعیفه به جاش بقیه درصدام نسبتا قویم

شما البته میتونید درساتون تعدادش زیاد 

ضریبش چند ؟

اگه درصدات بالا باشه معدلتم نزدیک بیست باشه میشه 

انسانی بیست زیاد داره برعکس تجربی نمره هات حتما بالا باشه 

درحال ساخت ....:)

علاقه نداشتی دیگ حالا من پشیمونم ک میتونستم نرفتم

من ی مشکلی دارم

اعتماد ب نفسم کمه 

حس میکنم همیشه صفرم 

خود کم بینی دارم این باعث شده کلا عقب بمونم

من همرو خوب میزنم  ب جز فلسف تاریخ ریاضی  همرو دارم درس میکنم تلاش میکنم  فنونم سم ...

من تاریخ و فلسفم خوبه نسبتا ولی ریاضی از راهنماییم داغون بود

مثل روانشناسا حرف میزنم اما مثل دیوونه ها عمل میکنم.💔😐
اره

سوالای آزمونارو بخون خیلی خوب و دقیق با جواب(خیلی جوابه من پارسال کنکور ادبیات اصلا نخونده بودم دو سه هفته مونده بود به کنکور چندتا از آزمونارو چن بار بررسی کردم و نکاتشونو خوندم با اینکه تو آزمونا ادبیاتم همیشه صفر بودو کتابمم تمیز تمیز درصدم شد ۴۰

+الفوی زشت من …_اگه من زشتم عوضش توی بهشتم😎
من تاریخ و فلسفم خوبه نسبتا ولی ریاضی از راهنماییم داغون بود

من اولا خیلی داغون الان یکمی دارم خوب میکنم ....

ماها  میترسیم از ریاضی اون‌نمیزارع