2777
2789
اره میتونی  ولی به شرطی ک دیگ اینو از کسی نپرسی شروع کنی  رفتی کتابخونه دوست پیدا نکن می ...

دقیقا 

مرسی عزیزم

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نمیتونم ببرم بالا بلد نیستم،ریاضیم کلا از پایه ضعیفه به جاش بقیه درصدام نسبتا قویم

من همرو خوب میزنم 

ب جز فلسف تاریخ ریاضی 

همرو دارم درس میکنم تلاش میکنم 

فنونم سماعی یاد میگیرم 

نباید درسیو صفر گذاشت

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
علاقه نداشتی دیگ حالا من پشیمونم ک میتونستم نرفتم

حالا بنظرت با پایه متوسط نیتونم برسم ب اون رتبه؟درصدای ازمونم هم خوبه مثلا حامعه زیر ۷۰نمیاد 

مثل روانشناسا حرف میزنم اما مثل دیوونه ها عمل میکنم.💔😐
خب نمیتونم ببرم بالا بلد نیستم،ریاضیم کلا از پایه ضعیفه به جاش بقیه درصدام نسبتا قویم

شما البته میتونید درساتون تعدادش زیاد 

ضریبش چند ؟

اگه درصدات بالا باشه معدلتم نزدیک بیست باشه میشه 

انسانی بیست زیاد داره برعکس تجربی نمره هات حتما بالا باشه 

درحال ساخت ....:)

علاقه نداشتی دیگ حالا من پشیمونم ک میتونستم نرفتم

من ی مشکلی دارم

اعتماد ب نفسم کمه 

حس میکنم همیشه صفرم 

خود کم بینی دارم این باعث شده کلا عقب بمونم

من همرو خوب میزنم  ب جز فلسف تاریخ ریاضی  همرو دارم درس میکنم تلاش میکنم  فنونم سم ...

من تاریخ و فلسفم خوبه نسبتا ولی ریاضی از راهنماییم داغون بود

مثل روانشناسا حرف میزنم اما مثل دیوونه ها عمل میکنم.💔😐
اره

سوالای آزمونارو بخون خیلی خوب و دقیق با جواب(خیلی جوابه من پارسال کنکور ادبیات اصلا نخونده بودم دو سه هفته مونده بود به کنکور چندتا از آزمونارو چن بار بررسی کردم و نکاتشونو خوندم با اینکه تو آزمونا ادبیاتم همیشه صفر بودو کتابمم تمیز تمیز درصدم شد ۴۰

+الفوی زشت من …_اگه من زشتم عوضش توی بهشتم😎
من تاریخ و فلسفم خوبه نسبتا ولی ریاضی از راهنماییم داغون بود

من اولا خیلی داغون الان یکمی دارم خوب میکنم ....

ماها  میترسیم از ریاضی اون‌نمیزارع