2777
2789

من از مهر شرو کردم ....

ولی سینوسی خوندم از اول .... صفر نیستم خوندم نصفم درسارو 

از فردا ۱۲ ساعت بخونم میتونم اوکی بشم 

انسانیم

چ رتبه ای میتونم بیارم

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فنون همش باید روتین کار کنم  اتفاقاً فنون هم ضعیفم ولی با خوندن میتونم خودم بکشم بالا  ب ...

اره ارایه و عروض قافیع هر شب پنج تا بزن از یازدهم،چرا نشه یکی از دوستای من از تابستان دوازدهم خوند ۱۶۸منطقه شد 

مثل روانشناسا حرف میزنم اما مثل دیوونه ها عمل میکنم.💔😐
واقعا وقت داری  و منی ک بهمن شروع جدی کردم با اعتماد به نفس میگفتم وقت حالا هست🤣

موفق باشی 

اعصابم از ریاضی خورده

تو آزمونا بیشتر 30 نمیتونم بزنم 

دلم میخواد ریاضی کنکور 50 به بالا بزنم 

فیلم کی خوبه ببینم

از عید به بعد شبانه روز خوندم تا چهارده ساعتم میخوندم از بهمن تا عید روزی هشت ساعت خود عیدم ده ساعت& ...

منم میخونم ول میکنم میشه لطف کنی بگی چطوری زیست میخوندی...

+الفوی زشت من …_اگه من زشتم عوضش توی بهشتم😎
ساعت ملاک نیس درس خواندن ملاکه

اره اوکیه 

ولی خب ساعت مطالعم بی تاثیر نیس

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
من از مهر شرو کردم .... ولی سینوسی خوندم از اول .... صفر نیستم خودم نصفم درسارو  از فردا ۱۲ س ...

اصن این سوال از پایه غلط ک ما بخوایم تعیین کنیم 

الان من ب تو بگم قبول میشی خوبه؟نه اون وقت نمیری بخونی اینو نپرس 

ولی درکل چیز غیر ممکنی نیست منم سینوسی بودم از اول بهمن البته شروع کرده بودم 

دنیا دنیای احتمالات هیچی نمیتونه تعیین کنه چندمیشی

درحال ساخت ....:)

واقعا وقت داری  و منی ک بهمن شروع جدی کردم با اعتماد به نفس میگفتم وقت حالا هست🤣

چند ساعت درس میخوندین شما؟؟

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
اصن این سوال از پایه غلط ک ما بخوایم تعیین کنیم  الان من ب تو بگم قبول میشی خوبه؟نه اون وقت نم ...

رتبت چن شد