opfgfxfv مدیر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 7476 عنوان کنکوریا 🥲🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 3306 بازدید | 251 پست در چه حالین میخونید یا نه با مشاور پیش میرید یا خودتونکیا رشته انسانی هستن 1401/11/24 | 18:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرینا_ عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 17243 بچه ها ی سوال بپرسم جدی جواب میدین؟ بگو دروغگو نیستیم🤣 درحال ساخت ....:)
دخمل_بابام_79 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10068 من از مهر شرو کردم ....ولی سینوسی خوندم از اول .... صفر نیستم خوندم نصفم درسارو از فردا ۱۲ ساعت بخونم میتونم اوکی بشم انسانیمچ رتبه ای میتونم بیارم همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪
دیگه_تعلیق_نمیشم عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 394 فنون همش باید روتین کار کنم اتفاقاً فنون هم ضعیفم ولی با خوندن میتونم خودم بکشم بالا ب ... اره ارایه و عروض قافیع هر شب پنج تا بزن از یازدهم،چرا نشه یکی از دوستای من از تابستان دوازدهم خوند ۱۶۸منطقه شد مثل روانشناسا حرف میزنم اما مثل دیوونه ها عمل میکنم.💔😐
uiphh عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2257 بچه ها من کتاب تست ندارم کتاب خونه هم کتاب هاش قدیمی هستن بخدا خرید کتاب ندارم باید چیکار کنم بگو یا زینب بگو یا حسین
opfgfxfv مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 7476 واقعا وقت داری و منی ک بهمن شروع جدی کردم با اعتماد به نفس میگفتم وقت حالا هست🤣 موفق باشی اعصابم از ریاضی خوردهتو آزمونا بیشتر 30 نمیتونم بزنم دلم میخواد ریاضی کنکور 50 به بالا بزنم فیلم کی خوبه ببینم
پاستیل_ماری عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 933 از عید به بعد شبانه روز خوندم تا چهارده ساعتم میخوندم از بهمن تا عید روزی هشت ساعت خود عیدم ده ساعت& ... منم میخونم ول میکنم میشه لطف کنی بگی چطوری زیست میخوندی... +الفوی زشت من …_اگه من زشتم عوضش توی بهشتم😎
sadclown1382 عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 277 من از مهر شرو کردم .... ولی سینوسی خوندم از اول .... صفر نیستم خودم نصفم درسارو از فردا ۱۲ س ... ساعت ملاک نیس درس خواندن ملاکه
دخمل_بابام_79 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10068 ساعت ملاک نیس درس خواندن ملاکه اره اوکیه ولی خب ساعت مطالعم بی تاثیر نیس همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪
sadclown1382 عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 277 بچه ها من کتاب تست ندارم کتاب خونه هم کتاب هاش قدیمی هستن بخدا خرید کتاب ندارم باید چیکار کنم تلگرام کتابخونه کنکور
سرینا_ عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 17243 من از مهر شرو کردم .... ولی سینوسی خوندم از اول .... صفر نیستم خودم نصفم درسارو از فردا ۱۲ س ... اصن این سوال از پایه غلط ک ما بخوایم تعیین کنیم الان من ب تو بگم قبول میشی خوبه؟نه اون وقت نمیری بخونی اینو نپرس ولی درکل چیز غیر ممکنی نیست منم سینوسی بودم از اول بهمن البته شروع کرده بودم دنیا دنیای احتمالات هیچی نمیتونه تعیین کنه چندمیشی درحال ساخت ....:)
آندرومرا عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 6128 واقعا وقت داری و منی ک بهمن شروع جدی کردم با اعتماد به نفس میگفتم وقت حالا هست🤣 چند ساعت درس میخوندین شما؟؟ امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲. به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
پاستیل_ماری عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 933 بچه ها من کتاب تست ندارم کتاب خونه هم کتاب هاش قدیمی هستن بخدا خرید کتاب ندارم باید چیکار کنم امسال کنکوری هستی؟ +الفوی زشت من …_اگه من زشتم عوضش توی بهشتم😎
دخمل_بابام_79 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10068 اصن این سوال از پایه غلط ک ما بخوایم تعیین کنیم الان من ب تو بگم قبول میشی خوبه؟نه اون وقت نم ... رتبت چن شد همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪