2777
2789
عنوان

میگرن شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 11837 بازدید | 95 پست
خداروشکرخوبی...یعنی چی که خون‌رسانی کمه یعنی گرفتگی رگ یا تنگی رگ داشتی؟

نه عزیزم فشارخونم ۲۳رو۱۳بود دکتره شاخ دراورد یه ۲۴ساعت دستگاه وصل کردبهم ۳۸بارفشارمو گرفت که میانگینش بازبالای ۲۰بود الان ۵تاداروی فشارمیخورم دستگاهم خریدم باید آرامش داشته باشم تا بهتربشه بعد نوارمغزی وکلیه کبد اکوی قلب میخواد که مغزم سمت چپ جریان خون بالاس که بادارو درمان میشه دلیل سردردام این بود گلا میگرن همون گشادی عروق مغز وجریان خونه دیگه

داروی ارامبخشم میخوری؟

اون که از۱۵سالگی مبتلا به وسواس فکری وخودبیمارانگاری وحشتناک شدم تاالان ۴۷ساله هستم دارو میخورم الان سرترالین آمیتریپتلین آلپرازولام درکل خانواده وزندگی عالی داشتم ولی انگارازدرون بیماربودم الانم پسرم خیلی اذیت میکنه ۱۳سالشه مدرسه نمیره ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم فشارخونم ۲۳رو۱۳بود دکتره شاخ دراورد یه ۲۴ساعت دستگاه وصل کردبهم ۳۸بارفشارمو گرفت که میانگین ...

من سردرد وگیجی منگی دارم رفتم ام آرای دادم گفتن رگ ژوگولار مادرزادی تنگی داره همون رگی که خون مغز روتخلیه میکنه...دکترها میگن ربطی نداره علایمت بهش..اما من بازم میترسم .شما کدوم شهری؟

من سردرد وگیجی منگی دارم رفتم ام آرای دادم گفتن رگ ژوگولار مادرزادی تنگی داره همون رگی که خون مغز رو ...

تهرانم عزیزم وقتی دکتربگه چیزی نیست دیگه نیست شما کجایی؟بدنیست بتونی تهرانم به یه دکترمغزواعصاب نشون بدی مثلا دکترناصرمهربان خوب دکتریه

تهرانم عزیزم وقتی دکتربگه چیزی نیست دیگه نیست شما کجایی؟بدنیست بتونی تهرانم به یه دکترمغزواعصاب نشون ...

بخدا من کرمانشاه پیش چندین دکتر رفتم گفتن مشکلی نداره نرماله...دیگه توان مالی و وسیله نداریم بیام تهران...دیگه نمی‌دونم این علایمم مال چیه

سلام من از وقتی یادم میاد از بچگی میگرن داشتم الان حدود ۵۰ سالمه صدها دکتر مغزو اعصاب و طب سنتی رفتم قدیما ماهی یکبار میگرفتم بعدها شد هفتگی و بعد هم چندین ساله شاید باورتون نشه هر روز بدون استثنا هر روز یه حمله که قدیما ارگونامین میخوردم بعد به سوماتریپتان و ریزا تریستان پناه آوردم حتی ۲ بار تقریبا ۲ تا ۱۰ روز بستری هم شدم زیر نظر خانم دکتر تقا رئیس انجمن سردرد ایران بوتاکس کردم همه درمانها را رفتم ولی افاقه نکرد ولی نا امید نشدم از ته دلم از خدا خواستم دیگه کمکم کنه 

پارسال یکدفعه  با یه بنده خدایی صحبت می‌کردم گفتم پسرم از بچگی میگرن داشت رفتیم پیش فلانی الان ۱۲ ساله یادش رفته میگرن چیه اصلا 

منم چون خیلی میگرن روزانه من زندگیم و مختل کرده بود رفتم پیش اون دکتره که طب سنتی بود در حد ۴۰ یا ۵۰ ثانیه بعضی از نقطه های سرم و تحریک کرد گفت برو همین ! گفت هفته‌ای ۲ جلسه بیا رفتم سریع زیر یک دقیقه کارم تموم میشد 

همون جا پشت در دکتر چندین نفر و باهاشون صحبت کردم گفتند ما هم میگرن داشتیم درمان شدیم 

جلسه ۴ یا ۵ به بعد یکدفعه دیدم میگرن هر روز من که بدون استثنا سر ساعت میگرفتم یک روز عقب افتاد بعد شد ۲ روز در میان بعد ۳ و خلاصه کم کم کلا به لطف خدا  قطع شد اصلا باورم نمیشد انگار معجزه بود به همین سادگی ؟ بدون هیچ دارویی ؟ 

البته مراجعات ایشون بیشتر در خصوص کمر درد و دیسک و مفاصل و .. هست در کنارش اینکارا رو هم انجام میده 

خلاصه چرا وقت گذاشتم اینهمه مطلب نوشتم 

چون خودم درد کشیده میگرنم۴۵ ساله در گیر این بیماری بودم وقتی دیدم به این راحتی میگرنیها راحت میشن گفتم اگه بتونم راهنمایی کنم نجاتشان بدم 

سلام من از وقتی یادم میاد از بچگی میگرن داشتم الان حدود ۵۰ سالمه صدها دکتر مغزو اعصاب و طب سنتی رفتم ...

وای خدا ازتون واقعا ممنون میشم آدرس یاتلفن ازاین دکتربدین من تهرانم وکلا طب سنتی روخیلی قبول دارم

سلام من از وقتی یادم میاد از بچگی میگرن داشتم الان حدود ۵۰ سالمه صدها دکتر مغزو اعصاب و طب سنتی رفتم ...

سلام ازتون خواهش میکنم آدرس و شماره تلفن به منم بدین برای خوب شدن میگرنم 🙏

کشاندن جنگ از سوریه به عراق تدبیر داعش نبود، بلکه تاکتیک نظامی حضرت عباس (ع) بود تا دشمن را از خیمه گاه حضرت زینب (ع) دور نماید.