سلام من از وقتی یادم میاد از بچگی میگرن داشتم الان حدود ۵۰ سالمه صدها دکتر مغزو اعصاب و طب سنتی رفتم قدیما ماهی یکبار میگرفتم بعدها شد هفتگی و بعد هم چندین ساله شاید باورتون نشه هر روز بدون استثنا هر روز یه حمله که قدیما ارگونامین میخوردم بعد به سوماتریپتان و ریزا تریستان پناه آوردم حتی ۲ بار تقریبا ۲ تا ۱۰ روز بستری هم شدم زیر نظر خانم دکتر تقا رئیس انجمن سردرد ایران بوتاکس کردم همه درمانها را رفتم ولی افاقه نکرد ولی نا امید نشدم از ته دلم از خدا خواستم دیگه کمکم کنه
پارسال یکدفعه با یه بنده خدایی صحبت میکردم گفتم پسرم از بچگی میگرن داشت رفتیم پیش فلانی الان ۱۲ ساله یادش رفته میگرن چیه اصلا
منم چون خیلی میگرن روزانه من زندگیم و مختل کرده بود رفتم پیش اون دکتره که طب سنتی بود در حد ۴۰ یا ۵۰ ثانیه بعضی از نقطه های سرم و تحریک کرد گفت برو همین ! گفت هفتهای ۲ جلسه بیا رفتم سریع زیر یک دقیقه کارم تموم میشد
همون جا پشت در دکتر چندین نفر و باهاشون صحبت کردم گفتند ما هم میگرن داشتیم درمان شدیم
جلسه ۴ یا ۵ به بعد یکدفعه دیدم میگرن هر روز من که بدون استثنا سر ساعت میگرفتم یک روز عقب افتاد بعد شد ۲ روز در میان بعد ۳ و خلاصه کم کم کلا به لطف خدا قطع شد اصلا باورم نمیشد انگار معجزه بود به همین سادگی ؟ بدون هیچ دارویی ؟
البته مراجعات ایشون بیشتر در خصوص کمر درد و دیسک و مفاصل و .. هست در کنارش اینکارا رو هم انجام میده
خلاصه چرا وقت گذاشتم اینهمه مطلب نوشتم
چون خودم درد کشیده میگرنم۴۵ ساله در گیر این بیماری بودم وقتی دیدم به این راحتی میگرنیها راحت میشن گفتم اگه بتونم راهنمایی کنم نجاتشان بدم