2777
2789
عنوان

میگرن شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 11831 بازدید | 95 پست
منم خوب میشم دوباره برمیگرده بعد جای دردش انگار زخمه درد مبکنه  برا من یه طرف سر میگیره بالای ...

آره من کل سرم مثل نبض میزنه درد تومغزم پخش میشه دیگه عادت کردم اقلا دوسری هرروز مسکن میخورم واقعا آدم از زندگی میافته بخدا بچم کلاس پنجمه کار وزندگی دارم خدا شفامون بده فقط

🟡درمان قطعی و کاملا طبیعی و گیاهی انواع میگرن و سینوزیت :

♦️برطرف شدن کامل سردردهای میگرنی و سردردهای ناشی از بیماری سینوزیت 

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سلام

درد مزمن یا سندرم درد مزمن  نوعی از انواع درد است که با عناوین دیگری از قبیل درد سوزشی کند، درد مبهم، درد ضربان دار و درد تهوع‌آور نیز شناخته می‌شود. این درد می تواند مشکلات جسمی و روانشناختی زیادی برای کسانی که آن را تجربه می کند، ایجاد کند.

چنانچه بارها شنیده اید بخش زیادی از این دردها منشا روانی دارند و شناسایی این عوامل می تواند کمک زیادی به بهبود آن ها نماید.

این پژوهش توسط جمعی از محققان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام می شود و همکاری شما عزیزان می تواند کمک بزرگی در جهت پیش برد کار نماید.

لطفا چنانچه مدتی است که ابا ین نوع درد دست به گریبان هستید، با تکمیل این پرسشنامه ما را یاری کنید.

به پاس قدردانی از همکاری شما درصورت تمایل پکیج مدیریت استرس برایتان ارسال خواهد شد. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecXfoBxCxK-I7E_3T-Gc7khPHWYaF1P2xcXNVEodru7K_tNQ/viewform?usp=sf_link

سلام لطفاً کامل بخونین تا میتونم  توی نی نی سایت این رو پخش میکنم شما هم پخش کنین 

قارچ یال شیر بخور نورون های مغز رو زنده می‌کنه میسازشون معجزه می‌کنه حتما استفاده کنین هر کس سر درد داره بگین استفاده کنه هر کس آلزایمر داره یا عصبی هست ووو....... بیماری های روانی رو درمان می‌کنه ک دکترا توش موندنه من همه‌ی اینا رو توی کامنتایی ک خارجیا واسه فیلمای یال شیر توی یوتیوب هست میزاشتن خواندم واقعا یه داروی اومید بخشه لطفاً نشر کنین ب دیگران پیشنهاد کنین حیفه ب خدا یه همچین معجزه ای تو طبیعت باشه و مردم برن سمت قرص و داروی شیمیایی ک چیزی جز مسکن نیست

بچه ها چکاب قلب وعروق حتمابرید من فشارخونم ۲۳بود دکترباورش نمیشد الان تحت درمانم ولی سردردام بسیارکم ...

سلام خوب هستید توروخدا جواب بدید شما ام آرای دادید تو ام آرای گفتش که خون رسانی مغزت مشکل داره؟؟

آره من کل سرم مثل نبض میزنه درد تومغزم پخش میشه دیگه عادت کردم اقلا دوسری هرروز مسکن میخورم واقعا آد ...

عزیزم تو که این همه دارو مصرف کردی این چیزی که منو خوب کرد هم استفاده کن مغزت سرد شده دقیقا عین من من بدتر از تو بودم با نبض سر شدید .روغن بنفشه تو پایه کنجد بگیر روزی دوبار یبار صبح یبار شب هر دفعه دوقطره تو این بینی دو قطره تو اون بینی بچکون و روغن رو بکش بالا احساس می‌کنی تا مغزت رفته.بعد چند دقیقه بلند نشو .بعد روغن رو شقیقه هات و پیشونیت رو مالش بده.واقعا معجزه می‌کنه .یه مدت انجام بده تاثیرش رو دیدی حتما بهم بگو.من با این روش خوب شدم.من زالو .نوار مغز انواع و اقسام فرصتی افسردگی هر چی بگی خوردم .به لطف خدا الان سه چهار سالی میشه هیچ قرصی نخوردم .از پارسال هم بوتاکس انجام میدم حتما به دکترا بگو واسه میگرن که بدونه کجا رو بزنه.انشالله به حق فاطمه زهرا همه از این درد نجات پیدا کنن و شما.برای بچه های منم دعا کنید .پسرمم ازم دوره دعا کنید سالم و سلامت باشه.

سلام خوب هستید توروخدا جواب بدید شما ام آرای دادید تو ام آرای گفتش که خون رسانی مغزت مشکل داره؟؟

بله عزیزم ولی خونرسانی رو نوارمغز نشون داد درکل مشخص شد بیمارفشارخونی هستم داروهای فشارخون بهترم کرده خداروشکر

بله عزیزم ولی خونرسانی رو نوارمغز نشون داد درکل مشخص شد بیمارفشارخونی هستم داروهای فشارخون بهترم کرد ...

خداروشکرخوبی...یعنی چی که خون‌رسانی کمه یعنی گرفتگی رگ یا تنگی رگ داشتی؟