بچه ها سلام من ۳۰ساله میگرن دارم که بعدفوت مادرم خیلی وحشتناک شد نزدیک ۲ساله .دکتر مغزواعصاب رفتم اول گفت مشکوک به تومور مغزی هستی وسه جور تست ونوارمغزی گرفت وام آی آر که همه میگرن شدید نشون داده طوری که سمت راست مغز خونرسانیش مشکل داره .داروهام گاباپنتین واورلپت واس سیتالوپرام وپروپانولوله ولی بازم هرروز درد دارم کلی مسکن میخورم.سوالم اینه که من تو درد پروپانولول بدترم میکنه ولی وقتی خوبم میخورم حمله هام کمتر میشه نمیدونم چیکارکنم؟دکتر دوتا ۲۰ میلی داده من دوبار ۵میخورم ینی ده رونصف میکنم.وای که هرروز صبح بادرد پامیشم مسکن همه چیز میخورم تاساکت بشه روزی ده تامسکن اقلا چیکارکنم؟چیزی به فکرتون میرسه؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الان فرق کرده قبلا دستام مخصوصا کاملا بی حس میشد ولی بعد فوت مادرم فقط درد بسیار شدید دارم بی حس دیگ ...
من بعد ازدواج سردردام شدید شده
قبلش یه نوافن میخوردم فقط خوب میشدم
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
توام دست و پات بی حس میشه؟. من حتی قبل و بعد سردردم اینجوری میشم
ولی نگران نباش دکتری که رفتم تخصص سردرد داشت اکثرا مریضا میگرن داشتن خیلیا با بیحسی دست وپا بود بعضیا حتی بیناییشون یه مدت ازبین میرفت کلا اینا انواع مختلف میگرنه
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
ولی نگران نباش دکتری که رفتم تخصص سردرد داشت اکثرا مریضا میگرن داشتن خیلیا با بیحسی دست وپا بود بعضی ...
این چه مرضی بود گرفتارش شدبم ما
توام سوماتریپتان میخوری موقع درد؟
وای نگو من سوماتریپتان صد با ناپروکسن ۵۰۰ودیکلوفناک ۱۰۰روسه تاباهم همین الان خوردم
وای منم همینجوریم
بعد یوقتها حد مجاز ۲۴ ساعتم پر میشه ماهانشم پر میشه
بعد دیگه یوقتها سردرد وابسته ب دارو میگیرم وحشتناک
وای نگو من سوماتریپتان صد با ناپروکسن ۵۰۰ودیکلوفناک ۱۰۰روسه تاباهم همین الان خوردم
بهتر شدی؟؟؟
من کیسه یخ هم میذارم تازه 🤕🤕🤒🤒😪😪😪
قربونت دیگه موقع خواب بهترشدم ولی صبح باز مسکن....
منم خوب میشم دوباره برمیگرده
بعد جای دردش انگار زخمه درد مبکنه
برا من یه طرف سر میگیره بالای شقیقه
بعد هی چپ خوب میشه راست میگیره هی جابجا میشه