2777
2789
عنوان

میگرن شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 11827 بازدید | 95 پست
من کلا یکی دوماه خوردم هر روز خونریزی داشتم موقع رابطه که هیچ سیل خون  دکتر خودش گفت قطع کن&nb ...

چ قرص وحشتناکیه پس مرتب حواسم باشه من

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️
البته برای من ورزش و دور بودن از استرس هم خیلی تاثیر داشته و چیزی که خیلی بد باعث سردردم میشه خوردن ...

اره ورزش و دوری از استرس مهمه. کلا میگرن عوض کردن سبک زندگی میخواد.پنیر برای همسرمنم بدترش میکرد

دردم از یار است و درمان نیز هم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ قرص وحشتناکیه پس مرتب حواسم باشه من

خیلی داروهاش بده لعنتی من گداشتم کنار

توام دست و پاهات اونجوری میشه ؟

من توهم ام اس زدم 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
خیلی بهم میگن ولی خالم دندانپزشکه ومیگرن داره میگه مال من عصبیه وبوتاکس روش بی تاثیر میشه

خب شما انجام بدید هم زیبایی هم میگرن شاید درست شد

دردم از یار است و درمان نیز هم
منم میگرن دارم شدید مسکنای خوراکی تقریبا دیگه هیچ تاثیری ندارن برام، سعی میکنم تغذیه ام رو رعایت کنم ...

تغذیه واقعا مهمه خیلی رعایت میکنم ولی یه وقتا که خوبم مثلا یه کم دوغ یا پفک اینا میخورم بازدرد میگیره

ببخشید استارتر که سوالم بی ربطه ولی امکانش هست که میگرن باعث خونریزی مغزی شه؟ یا خون تو مغز لخته ب ...

نه عزیزم اگه خدانکرده اینجورباشه تونوارمغزی نشون میده خودمن سمت راست مغزم کاملا منقبض هست رگاش مشخصه ولی دکترگفت مهم نیست ولی کلا میگرن وسردرد حتما باید تحت نظر دکترباشی ونوار مغز بگیرن

آفرین دقیقا منم بعد از بوتاکس انگار معجزه شده تو هوای سرد سرم به شدت درد میکرد حتی با شال وکلاه ولی ...

عزیزم میشه بگی کجا بوتاکس کردی؟اگه تهرانی واینکه هزینش چقدرمیشه؟باید دکتربکنه یا همه میتونن؟درد داره؟

خیلیا اینطورن ولی کلا یه ام آی آر ونوار مغز داشته باشی خوبه خیالتم راحته

توام دست و پات بی حس میشه؟.

من حتی قبل و بعد سردردم اینجوری میشم

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤