بچه ها سلام من ۳۰ساله میگرن دارم که بعدفوت مادرم خیلی وحشتناک شد نزدیک ۲ساله .دکتر مغزواعصاب رفتم اول گفت مشکوک به تومور مغزی هستی وسه جور تست ونوارمغزی گرفت وام آی آر که همه میگرن شدید نشون داده طوری که سمت راست مغز خونرسانیش مشکل داره .داروهام گاباپنتین واورلپت واس سیتالوپرام وپروپانولوله ولی بازم هرروز درد دارم کلی مسکن میخورم.سوالم اینه که من تو درد پروپانولول بدترم میکنه ولی وقتی خوبم میخورم حمله هام کمتر میشه نمیدونم چیکارکنم؟دکتر دوتا ۲۰ میلی داده من دوبار ۵میخورم ینی ده رونصف میکنم.وای که هرروز صبح بادرد پامیشم مسکن همه چیز میخورم تاساکت بشه روزی ده تامسکن اقلا چیکارکنم؟چیزی به فکرتون میرسه؟؟
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
ببخشید استارتر که سوالم بی ربطه ولی امکانش هست که میگرن باعث خونریزی مغزی شه؟ یا خون تو مغز لخته ب ...
نه عزیزم اگه خدانکرده اینجورباشه تونوارمغزی نشون میده خودمن سمت راست مغزم کاملا منقبض هست رگاش مشخصه ولی دکترگفت مهم نیست ولی کلا میگرن وسردرد حتما باید تحت نظر دکترباشی ونوار مغز بگیرن
خیلیا اینطورن ولی کلا یه ام آی آر ونوار مغز داشته باشی خوبه خیالتم راحته
توام دست و پات بی حس میشه؟.
من حتی قبل و بعد سردردم اینجوری میشم
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤