بچه ها سلام من ۳۰ساله میگرن دارم که بعدفوت مادرم خیلی وحشتناک شد نزدیک ۲ساله .دکتر مغزواعصاب رفتم اول گفت مشکوک به تومور مغزی هستی وسه جور تست ونوارمغزی گرفت وام آی آر که همه میگرن شدید نشون داده طوری که سمت راست مغز خونرسانیش مشکل داره .داروهام گاباپنتین واورلپت واس سیتالوپرام وپروپانولوله ولی بازم هرروز درد دارم کلی مسکن میخورم.سوالم اینه که من تو درد پروپانولول بدترم میکنه ولی وقتی خوبم میخورم حمله هام کمتر میشه نمیدونم چیکارکنم؟دکتر دوتا ۲۰ میلی داده من دوبار ۵میخورم ینی ده رونصف میکنم.وای که هرروز صبح بادرد پامیشم مسکن همه چیز میخورم تاساکت بشه روزی ده تامسکن اقلا چیکارکنم؟چیزی به فکرتون میرسه؟؟
مجیدیه شمالی یا استاد حسن بنای شمالی روبروی اتش نشانی خ خسروابادی پلاک ۱۲/۱ لطفا از تجمع جلوی درب جدا خود داری کنید
سلام لطفا از ۸تا۹ شب برای روز بعدوقت بگیرید شنبه دوشنبه ۴شنبه صبحهاو۱شنبه و۳شنبه بعد از ظهرکارم ۵شنبه وجمعه هم تعطیله چنانچه تا ساعت۹ موفق بتماس نشدید پیام بدهید تا پاسخ بدم
[نام] دکتر سقازاده طب سنتی [موبايل] 0912 144 4609
سلام من از وقتی یادم میاد از بچگی میگرن داشتم الان حدود ۵۰ سالمه صدها دکتر مغزو اعصاب و طب سنتی رفتم ...
سلام. من بوشهر هستم و تهران برام خیلی دوره. اگر بیام تهران چند مدت باید بمونم ؟ شما چند وقت مراجعه میکردید به این دکتر؟ واقعا از درد شدید زندگیم بهم ریخته.
من اره خداراشکر تا حد زیادی خوب شدم. من وبتامین ب ۱۲ کمبود داشتم. از روزی ک این ویتامینو مصرف میکنم خیلی خوبه و همچنین حجامت قوزک پا برای من خیلی خوب بود.