2777
2789
عنوان

درد هموروئید و دل درد و کشاله ران

2425 بازدید | 18 پست

بچه ها درد هموروئید درجه 3 یا 4 میتونه باعث دل درد در قسمت سمت چپه پایین شکم بشه ؟و میتونه درد هموروئید با خودش درد کشاله ران هم بیاره ؟

چون مقعدش خیلی درد ، سوزش و خارش داره و تا دو دقیقه راه بره فوری پشتش درد میگیره و بعد از درد در ناحیه مخرج دیگه گوشه پایین سمت چپ شکمش و بعدم کشاله رانش درد میگیره میخوام ببینم این درد شکم و کشاله ران میتونه از هموروئید و شقاق باشه یا نه خدایی نکرده زبونم لال مشکلات خطرناک و بدخیم روده هست؟

3 ماه بیشتره که اینجوریه و فعلا کولونوسکوپی هم راضی نمیشه انجام بده

لطفا عزیزانی که مشکل مشابه داشتن راهنمایی کنن که آیا هموروئید باعث دل درد هم میشه ؟؟؟؟

دعاتون میکنم مرسی از وقتی که میذارید 

فتق ندارن؟؟ درد شکم و کشاله بیشتر به فتق میخوره

خودمم به فتق شک دارم اما اصلا برآمدگی یا بیرون زدگی نداره تو گوگل خوندم که فتق بیرون زدگی داره و یجوریه که کلا واضح و مشخصه 

شما تجربه ای دارین که کسی فتق داشته باشه اما بیرون زدگی جدار شکم و برآمدگی مثل توپ کوچیک نداشته باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم به فتق شک دارم اما اصلا برآمدگی یا بیرون زدگی نداره تو گوگل خوندم که فتق بیرون زدگی داره و یجو ...

بله یکی دیدم که از بیرون صاف هست ولی گفت فتق هست با سونوگرافی معلوم میشه، اون پارگی نداشت فقط نازک شده بود هروقت خیلی راه میره یا چیز سنگین بلند کنه درد میگیره گفتن بیا عمل کن ولی نرفت اذیته دیگه

بله یکی دیدم که از بیرون صاف هست ولی گفت فتق هست با سونوگرافی معلوم میشه، اون پارگی نداشت فقط نازک ش ...

عزیزم سونوگرافی معمولی شکم و لگن دادن ؟

یا سونوگرافی جدار شکمی دادن ؟

بله یکی دیدم که از بیرون صاف هست ولی گفت فتق هست با سونوگرافی معلوم میشه، اون پارگی نداشت فقط نازک ش ...

شما میدونید دقیقا کجاش درد میگیره ؟یعنی به شکمش هم میزنه ؟دل درد هم میگیره ؟

بیشتر سمت راستش میگه زیر شکمم درد میگیره رحمم درد میگیره میکشه تا توی کشاله ران

وای دقیقا همین علائم رو داره اما سمت چپش هست 

توروخدا برامون دعا کنید خیلی خیلی روزای سختی رو داریم پشت سر میذاریم ، هم از نظر استرس بیماری هم از بابت مشکلات دیگه 

خیلی محتاج دعاییم

فقط یادمه رفت پیش جراح عمومی اون براش سونو نوشت بعدم گفت بیا عمل که نرفت

عزیزم احساس سوز زدن زیر شکم از داخل و گاهی خارش پوست هم از داخل دارن ؟و اینکه داغ بشه احساس داغی از داخل شکم و اینا ؟

عزیزم احساس سوز زدن زیر شکم از داخل و گاهی خارش پوست هم از داخل دارن ؟و اینکه داغ بشه احساس داغی از ...

بابام جوون که بود چیز سنگین بلند کرد و قد یه تخم مرغ فتق داشت و خیلی هم درد داشت دولا دولا راه میرفت که رفت عمل کرد و خوب شد 

مادرشوهرم همینه که میگم گفتن فتق داری ولی پاره نشده نازک شده و هروقت بهش زور میاد و خیلی راه بره دردش شروع میشه میگه رحمم میخواد کنده بشه، دکتر گفت فتق بند ببند و چرب کن گرم نگه دار، نمیدونم سوزش و خارش ولی اگه دردش بگیره کلا دیگه نمیتونه راه بره بخوابه هم درد میگیره

اگه مریض شما هم خانم هست از لحاظ افتادگی رحم و مثانه هم باید بررسی کنید یا فتق روده دارن یا رحم 

اگه پیش این ماماهای قدیمی و با تجربه هم برید با معاینه هم متوجه میشن جا میندازن 

انشالله که زود سلامت بشن😘😍

بابام جوون که بود چیز سنگین بلند کرد و قد یه تخم مرغ فتق داشت و خیلی هم درد داشت دولا دولا راه میرفت ...

بله خانمه و افتادگی رحم هم داره ولی تا الان مشکلی نداشته تقریبا 4 ماهه دل دردش شروع شده و اذیتش میکنه اما بقول شما هیچ برآمدگی مثل تخم مرغ و بیرون زدگی نداره 

فتق روده خطرناکه ؟من نگران بیماری های زبونم لال بدخیمم