2777
2789
عنوان

الکی مثلا .....

821 بازدید | 47 پست
مامانم صبح زود از خواب بیدارم کرده میگه: الهی که زودتر بمیری از شرت خلاص شم . . . . میگم اول صبحی چی شده مادر من؟؟؟؟؟؟ میگه:الکی مثلاً من از تو راضی نیستم.
خدایا شکرت خدایا خانواده ام سالم و عاقبت بخیر باشن
هرسال عید اروپا، باور کن خسته شدیم پدر من بیا امسال عید بریم یکی از شهرهای ایران خودمون مگه چی از خارج کم داره!؟ . . . الکی مثلا ما وضمون خوبه همه ساله میریم خارج !
کسی را دارم که آنقدر برایم کسی هست که نگاهم دنبال کسی نباشد ! . . . الکی مثلا تیریپ عاشقانه برداشتم وگرنه چشمم دنبال همتونه از دم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابام میگه کجا میری؟ میگم دانشگاه! اومده جلو یه چیزی گذاشته جیبم .. در اوردمش دیدم کاغذه..!!!! برگشته باخنده میگه: الکی مثلا من بابای خوبیم بهت پول توی جیبی دادم
رفتم بانک گفتم هیچکی از جاش تکون نخوره :)) همه بخوابین رو زمین o_O بعد گفتم الکی مثلن من سارق مسلحم ^_^ الانم تو کلانتریم اینا این الکی هارو نشنیده بودن … بی شورا مثه خر منو زدن :((((
معلم بلافاصله بعد از ورود به کلاس: سلام. سریع یه برگه سفید از کیفتون در بیارید و بالاش اسمتون رو بنویسید. ( چهار نفر فشارشون افتاد، سه نفر غش کردند و....) . . . . . . . معلم: الکی مثلا امتحان داریم!
کسی سوییچ مازراتی منو ندیده ؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . چیه ؟ منتظری بگم الکی مثلا ؟ بابا جمع کنید ، سوییچم گم شده اعصاب ندارم !! شما دنبال خندیدنین ؟ واقعا که
راستییییییی!!! نتیجه اون تحقیقاتی که درباره ماهیت درهم تنیدگی کوانتوم داشتیم چی شد؟؟ . . . . . . . . . . . . . الکی مثلا اینجا محیط علمیه هممونم الاف نیستیم