2777
2789
عنوان

الکی مثلا .....

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 47 پست
مااااااااااااااامااااااااااااان سوییچ مازراتی کجاااااااست؟؟؟ من با مازراتی میرم تو با پورشه برو خببببببببب؟؟؟ . . . . . . . ایندفعه الکی ملکی نداریم.. ما خیلی پولداریم;-):-):-):-)
خدایا شکرت خدایا خانواده ام سالم و عاقبت بخیر باشن

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اه دیگه شورشو در آوردین با این الکیتون.. بابام دیروز رفته یه چاقو از تو آشپزخونه ورداشت به بزرگی خنجر شمر میگه میخوام سرتو ببرم . . . . . . . . . بعد میگه الکی مثلا من داعشم
امروز صبح بابام گفت پسرم بیا میخوام در مورد یه موضوعی باتو مشورت کنم منم خیلی جدی رفتم گفتم: جانم پدر بفرما گفت هیچی الکی مثلا تو هم آدمی!
تنهاکه باشی ، پدر کارخونه دار و خونه ی دراندشت با جکوزی و استخر نمیتونه تنهاییتو پر کنه! الکی مثلن من الان با وجود این همه امکانات خیلی تنهام!!!!
الکی مثلا و کوفت الکی مثلا و درد باز شما یه چی افتاد سر زبونتون میخواید شورشو در بیارید؟ . . . . . . . . . . . . الکی مثلا من خاص و متفاوتم!!!
اطلاعیه! به اطلاع اعضای محترم گروه می رساند، از این به بعد هرگونه کاربرد واژهء "الکی مثلا" در جملات ممنوع است و در صورت مشاهده اکانت شخص متخلف به صورت هوشمند حذف می شود. با تشکر از همکاری شما. . . . . . . . . الکی مثلا من مدیر گروهم!
ھمسر عزیزم عاشقتم