2777
2789
عنوان

الکی مثلا .....

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 47 پست
مااااااااااااااامااااااااااااان سوییچ مازراتی کجاااااااست؟؟؟ من با مازراتی میرم تو با پورشه برو خببببببببب؟؟؟ . . . . . . . ایندفعه الکی ملکی نداریم.. ما خیلی پولداریم;-):-):-):-)
خدایا شکرت خدایا خانواده ام سالم و عاقبت بخیر باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اه دیگه شورشو در آوردین با این الکیتون.. بابام دیروز رفته یه چاقو از تو آشپزخونه ورداشت به بزرگی خنجر شمر میگه میخوام سرتو ببرم . . . . . . . . . بعد میگه الکی مثلا من داعشم
امروز صبح بابام گفت پسرم بیا میخوام در مورد یه موضوعی باتو مشورت کنم منم خیلی جدی رفتم گفتم: جانم پدر بفرما گفت هیچی الکی مثلا تو هم آدمی!
تنهاکه باشی ، پدر کارخونه دار و خونه ی دراندشت با جکوزی و استخر نمیتونه تنهاییتو پر کنه! الکی مثلن من الان با وجود این همه امکانات خیلی تنهام!!!!
الکی مثلا و کوفت الکی مثلا و درد باز شما یه چی افتاد سر زبونتون میخواید شورشو در بیارید؟ . . . . . . . . . . . . الکی مثلا من خاص و متفاوتم!!!
اطلاعیه! به اطلاع اعضای محترم گروه می رساند، از این به بعد هرگونه کاربرد واژهء "الکی مثلا" در جملات ممنوع است و در صورت مشاهده اکانت شخص متخلف به صورت هوشمند حذف می شود. با تشکر از همکاری شما. . . . . . . . . الکی مثلا من مدیر گروهم!
ھمسر عزیزم عاشقتم