خانما سالهاست چادری ام اینکه بگم خیلی محجبه ام یا آرایش نمیکنم نه در حد معمولی ام،همسرم خیلی به خودش میرسه و کاملا تیپ امروزی میزنه سنش هم کمتر بهش میخوره اکثر اوقات ۲تایی میریم رستوران یاخرید چادر سرنمیکنم مانتو بلند و جوری که بدن نما نباشه میپوشم موهامم بیرون نیس اما تو جمع های خانوادگی چادر سرمیکنم احساس میکنم وقتی با هم میریم بیرون من چادر سرمه با فاصله از من میاد چون تیپ خودش امروزیه و خیلی خوشتیپ میگرده حالا به نظرتون من اگر چادرمو کلا بردارم و اما با مانتو هم حجابمو رعایت کنم کار درستیه یانه؟
خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️
ولی اگر هرجور راضی هم باشه ثواب یا گناهش پای همسرتونه😉😉😉😉
اره دقیقا😂من سالهاست چادر سرمیکنم بین فامیل خجالت میکشم و واقعا نمیدونم چه کاری درسته از طرفیم نمیخوام همسرم ازم دلسرد بشه چون چندروز پیش میگفت مثل زنای قدیمی هستی و من کاملا فهمیدم منظورش چادره
خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️
دلشون اگه جای دیگه میره شما هم به خودتون برسید و عشوه بازی و رفیق باشید با شوهراتون تا کمتر به بقیه نگاه کنن البته هیزی و تنوع طلبی ذاتیه اینارو خدام درست نمیکنه
ببین خدا چی نمیخواد و چی میخواد . خانم فاطمه قربونش برم چطور بوده.برا رضای خدا بپوش .نه برا رضای شوهرت .خدا رضای اون رو هم لحاظ می کنه شک نکن.
برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .