2777
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 65 پست
منم کاملا حس میکنم که همسرم دوس داره من چادر سرم نکنم نمیخوام با فاصله ازم راه بره خیلی حس بدیه واقع ...

اره شخصی هست ولی خب زلزله هایی که تو زندکی بقیه میندازن شخصی نیست عزیزم شماهم تو آیت جامعه الان هوای دل همسرتون رو داشته باشید خداپشت و پناه تون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تا کی میخواید به زور شوهراتونو نگه دارید شوهرای خودتون ذاتشون درست باشه ربطی به بییه نداره دلیل ...

حسادت نکردیم عزیزم بالاخره دله دیگه!مثلا ، شما دلتون پول نمیخاد ؟ا

ولی اگر هرجور راضی هم باشه ثواب یا گناهش پای همسرتونه😉😉😉😉

اره دقیقا😂من سالهاست چادر سرمیکنم بین فامیل خجالت میکشم و واقعا نمیدونم چه کاری درسته از طرفیم نمیخوام همسرم ازم دلسرد بشه چون چندروز پیش میگفت مثل زنای قدیمی هستی و من کاملا فهمیدم منظورش چادره

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️

آقایون هم مطمئن باشید دلشون خیلی چیزا میخاد نه تنها آقایون بلکه انسان تنوع طلب هست .

ولی مثلا شما یه چیزی رو بیارن جلو  چشم شما بذارن یعنی واقعا نمیخای ببینی قطعا نمای هم چشمت میخوره دیگه

اره شخصی هست ولی خب زلزله هایی که تو زندکی بقیه میندازن شخصی نیست عزیزم شماهم تو آیت جامعه الان هوای ...

بله درسته خیلی از طرز لباس پوشیدن ها و عشوه ها خیلی از زندگی هارو از هم میپاشونه،ممنونم عزیزم که نظر دادی🥰

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️
حسادت نکردیم عزیزم بالاخره دله دیگه!مثلا ، شما دلتون پول نمیخاد ؟ا

دلشون اگه جای دیگه میره شما هم به خودتون برسید و عشوه بازی و رفیق باشید با شوهراتون تا کمتر به بقیه نگاه کنن البته هیزی و تنوع طلبی ذاتیه اینارو خدام درست نمیکنه

ببین خدا چی نمیخواد  و چی میخواد . خانم فاطمه قربونش برم چطور بوده.برا رضای خدا بپوش .نه برا رضای شوهرت .خدا رضای اون رو هم لحاظ می کنه شک نکن.

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
وقتی زنا خود را بپوشانند مردا دیگه چیزی ندارن نگاه کنن مردا راحت میشن چرا همیشه مردا باید راحت باشن ...

هستن کسایی که خودتو بپوشونی هم فکر کمر به پایینتو بکنن بستگی به دید و تربیت داره 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
بخدا قسم میخورم خودم به شخصه با مانتو خیلی زیباترم و هرچند باچادر هم که بیرون میرم حس خوبی دارم ولی ...

🥺🥺💔🤕

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.