2777
2789
عنوان

شهدا 💚🧚‍♂️🧚‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 24 پست
اسم شهیدا را میخام.از کجا بیارم عزیزم

شهید غلامرضا شرج خیری شهید بابک نوری شهید حججی شهید محمدرضا دهقان امیری شهید پلارک شهیدسعید سامانلو. شهید سید رضا حسینی شهید چمران شهید رجایی 

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پریود شدم امروز جلو انداختم

انشاالله این آخرین پریودیته باور کن نذر شهدا رو شروع کن یه شهید من میشناسم برای مازندران شهر نوشهر یکی از فامیلهامون چندسال بچه دار نمیشد نذرش کرد بچه دار شد 

شهید غلامرضا شرج خیری حتما تو چهل تا شهید اسم ایشونم بیار اون فامیلمون در عرض چندروز بعد نذر باردار شد منتظر خبرت هستم 

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 
از امروز شروع کردم.از همین سهید شروع میکنم.روزی صد صلوات به نیت هر شهید میخونم

انشاالله حاجت روا شی