2777
2789

۱۸سالمه پشت کنکورم

میدونم هنوز خیلی از مراحل زندگی موندن که من باید ازشون عبور کنم و سختی های زیادی روبرومه

اما شاید توی این برهه زمانی بدترین فشارها رو دارم تحمل میکنم

خیلی سخته از این سن مجبور باشی دارو بخوری ، هرچند هفته یبار مجبور باشی بری دکتر،دارو عوض کنه اما بازم بی فایده و تو از بیماریت رنج ببری

جوری که فکر کنی هیچ دلخوشی نداری تو زندگی،فکر کنی اصلا ممکنه با این وضع دووم نیاری

شاید مشکلی که من براش دارو میخورم باعث مرگم نشه اما روحم رو میخوره خستم می‌کنه

ولی منطقی که فکر میکنم حتی عامل اینم یسری جاها خودم بودم

عامل اینکه من الان توی این برهه هستم خودمم

تلاش نکردن خودم،درس نخوندن خودم،خیلی سختی ها این وسط بود ممکن بود نذاره من بهترین خودم باشم ولی اگر میخواستم میتونستم

نخواستم و نشد پس پای همه شون میمونم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد

امشب می‌خوام باور کنم که من نخواستم

وگرنه حق منی که از دبستان به بعدم تمام توانم رو می‌ذاشتم،تمام زندگیم درسم بود یبار کج نرفتم شب و روز درس خوندم جون کندم تا بهترین مدرسه شهر رو قبول شم این نبود

نمی‌دونم شاید وجود اینا باعث شده من به خودم بگم حیفه تهش برام طبق میلم چیده شه

حیفه تهش اون چیزی که خودم می‌خوام اون چیزی که توش علاقه دارم استعداد دارم نشه

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

حیفه که خودم رو مادرم رو به ارزومون نرسونم

نمیخام تاابد بین اطرافیانم بهم بگن من چون دختر بودم نتونستم مثل برادرام دکتر شم

بگم چی دوست دارم؟

داروسازی

نه بخاطر اینکه دکتر صدام بزنن،برای وجدان خودم،برای آرزوهام ، میخام به جایگاهی برسم که بتونم دست یکی که از خودم ضعیف تره بگیرم ،میخوام بتونم مفید باشم به بقیه کمک کنم،برای اینکه یروز بتونم به جایی برسم که یه دارو تولید کنم که باعث بهبودی یه مریضی خاص بشه

اینجوری وجدانم آروم میشه،با این رشته آروم میشه ،میتونم با رسیدن بهش به تک تک اهداف زندگیم برسم

من معدلم باوجود ترمیم ۱۸ و خردی میشه

چون تازه هم میخام شروع کنم مطمینم الان به هرکس بگم در جواب میگه نشدنیه

بهم میگه نمیتونم

ولی خدا به منی که بنده اش هستم یه قدرتی داده به اسم اراده و اختیار

معتقدم قدرت اراده منِ انسان از خیلی چیزای دیگه بالاتره

وقتی خدا کنارم باشه با کمکش میتونم غیرممکن رو ممکن کنم واسه خودم

من الان باید برای قبولی به درصدای حدود ۷۰ برسم اونم منی که از صفرم انگار

اما می‌خوام این رویا رو تبدیل به واقعیت اش کنم واسه خودم

ممکن هم هست تهش نشه اما حداقل وجدانم آرومه پنج ماه دیگه... اگر هر اتفاقی هم بیفته اونموقع میتونم تصمیم درست تری بگیرم تحت هر شرایطی

من سال دیگه ممکنه هراتفاقی برام بیفته،اونم توی خانواده ای که تورو اضافی میدونن

اما می‌خوام برای یکبارم که شده تسلیم نشدن رو یاد بگیرم

میخام کاری کنم که دیگه هیچکس به دختر بودنم توهین نکنه،هیچکس نگه چون سال اول قبول نشدم بی استعدادم و خنگم چون توی این دنیا هرکسی خدا بهش یه توانایی رو داده

می‌خوام اونایی که چشم انتظار قبولیم هستن رو واسه یبارم که شده براشون جبران کنم و برعکس به همه کسایی که گفتن نمیتونم اراده خودم و قدرت خدام رو نشون یدم

می‌خوام اگر یه روز مادر شدم،قصه زندگیم رو برای بچم بگم و بگم مادرت یه دخترقوی بود و خدارو داشت

مسیری که قراره از فردا طی کنم عین یه جاده پر از مه هست که دور و برش رو کاملا مه فرا گرفته،من فقط خط سفید وسط جاده رو میبینم و مجبورم همون رو دنبال کنم تا به ته این جاده برسم،یعنی چاره ای ندارم،تنها راهمه برای زنده موندن برای دووم اوردن،نباید تسلیم شم باید تا جایی که میتونم دنبالش کنم تا تهش شاید به سلامت برسم،گرچه ممکن هم هست که نتونم سلامت از این مسیر بیرون بیام ولی تهش اینه که حتی اگه به بن بست خوردم میگم من همه تلاشم رو کردم

با گفتن اینحرفا حس میکنم سبک شدم

دلم میخواد پرواز کنم اونقدر که احساس راحتی دارم

خوشحالم از فردایی که قراره بیاد و مثل فردا های سابق من نباشه

خوشحالم از اینکه یه نفر توی این راه همراهمه و اون خدامه

خدایا شکرت که هنوز زنده ام و بهم قدرت دادی که اینها رو اینجا تایپ کنم

شاید دیگه این آخرین تاپیک من باشه تا قبل کنکور

به امید اینکه ۵ ماه دیگه تاپیک بزنم و این شب رو یادآوری کنم برای خودم

براتون آرامش و روزهایی سرشار از حس خوب آرزو میکنم

شبتون بخیر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکسی توانایی های تورو بهتر از خودت نمیدونه

تمام تلاشتو از الان بکن و به نتیجه فکر نکن

و مطنعن باش یه خدایی هست که هواتو داری

انشالله که به بهترین چیزا برسی دختر:))

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
زیاد نوشتی حال نداشتم بخونم ولی تا زحمت نکشی خبری از پول و کار نیست 

اره تهش هم خودم همین رو گفتم که با تلاش می‌خوام برسم بهش وگرنه هیچی نمیتونه این وسط کمکم کنه

از نیت داروساز شدنت خوشم اومد جامعه به امثال شما نیاز داره

تو میتونی و موفق میشی 

داروخونتو که زدی ادرس بفرست اگر زنده باشم برات گل بفرستم😀💖

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

تا کنکور ۵ماه مونده؟

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
همه مشکلات توی زمان خودشون بزرگن بعدها میبینی اون اصلا مشکل نبوده تو اسمشو گذاشته بودی مشکل، من الان ...

یه روزی ۶۰ سالتم بشه دوست داری ۳۸ ساله بودی و دغذغه و فرصت و جوونی این موقع رو داشتی 

پس فک میکنم باید از لحظه لذت برد و با داشته ها خوش بود ثروت واقعی اینه وگرنه خوشحال بودن تو زملن دارایی رو همه ادما خب بلدن 

2790
2778
2791
2779
2792