2777
2789

من وقتی میزنم کمر درد می‌گیرم؟شما هم اینجوری هستین میشه بعد از یه مدت طبیعی شه؟به نظرتون باعث آب شدن چربی های کمر هم میشه؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

و منی ک با حلقه ۳۲ کیلو کم کردم

جووون تو چند وقت؟ 

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

من کمرم کبود شد...خیلی خوبه...کمر رو خوش فرم میکنه...من عاشقشم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
و منی ک با حلقه ۳۲ کیلو کم کردم

چه خوب...چطوری با روزی چن دقیقه؟

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
مینگین ۴۰ تا یک ساعت 

خیلی عالیه...منم بعضی روزا که وقت دارم روزی نیم ساعت میزنم..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز