2777
2789

کم اوردم خیلی زیااااد 

با شوهرم خیلیییی بحث‌داریم بیشتر سر خانوادش بوده و هست 

ساعت۷ صبح میره سرکار ۷ شب میاد 

یبار فقط اگه قهر نباشیم تلفنی حرف میزنیم 

شپهرم امروز اصلا زنگ نزد 

منم نمیزنم چون همیشه یجوری جوابمو میده ک انگار بزور جوابمو میده چند سال زنگ زدم همینجور بود چند ماه دیش بهش گفتم دیگ زنگ نمیزنم چون مثل مزاحم حوابمو میدی

اونم کفت اوکی نزن . 

امروز زنگش زدم بگم گوجه بهر جواب نداد اشغالش کرد 

پیام دادم جواب نداد منم دیگ نزدم 

بعد هفت شب زنگ زده میخوام برم با رفیقم چایخونه

گفتم جواب نمیدی الان میگی میخوای بری با دوستات قلیونی؟ 

بیا خونه یسر من تک پ تنها تو خونه لباساتا عوض کن ناهارتو بخور یذره بشین بعد برو لااقل 

یهو داد زد بااااشه حالا باش میگم نمیام و قطع کرد 

نشستم اینقدر گریه کردم صبح تا شب خونم ی زنگ رو زیاد میبینه برام اومد خونه غذا بردم سفره انداختم 

بعد داد میزنه چرا قاشق اینجوری میندازی تو‌سفره مگه واس سگ غذا میاری 

نه والا

چه جوری تحمل میکنید تو خونه تنها میمونید بعد همسرتون با دوستاش میره میگرده اینکه نشد زندگی مشترک

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچیییی حوابشو ندادم 

ماست کشیدم بردم براش نشستم سر سفره 

بعد نیومد سر سفره 

بهش گفتم یروز در میون میری سفره خونه ارزش داره واقعا؟ 

منم یکم غذا خوردن پاشدم سفره رو جمع کزدم اومدم تو اتاق 

گلم مثل خودش باش هرچی بیشتر بری طرفش بیشتر فاصله میگیره 

رد تماس میده تو هم رد تماس بده بیخود میکنه

اگه بچه نداری یه تجدید نظری بکن اگه داری سرتو با بچت گرم کن بوسش کن از حسودی بترکه

ببین عزیزم اینجور دوران و منم گذروندم نمیاد که نیاد زنگ نزن محل نده  برا خودت تو خونه سرگرمی درست کن زیاد پاپیچش نشو چرا گریه میکنی ببینه محلش نمیدی خود به خود به طرفت جذب میشه 

با عرض معذرت خیلی آویزنیش شدی

اونم ورشداشته

چرا خودت سرگرم نمیکنی؟

بخدا حیف این عمر که به بطالت بگذره

کلاس نمیری یا نمیزاره بری

بشین کتاب بخون سریال ببین 

دوست من هیچی پیدا نکنه بافتنی میبافه منجوق و ملیله میدوزه روی رومیزی و لباس بعد میفروشه

ایناروهم نمی تونی بکنی؟

برامنم همینطوره عصبی شدم دیگه بیخیال باش وگرنه نابود میشی

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

با مرد اینجوری هرچی بیشتر سروکله بزنی بیشتر ازت دور میشه و ازت زده میشه باید یکم نشون بدی شما هم بی اهمیتی اینجوری دیر یا زود به خودش میاد اگه به خودشم نیومد حداقل آرامشت برقراره و اونم ازت دل زده نمیشه 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!