2777
2789
عنوان

زندگیم:)

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 21 پست
اره تک دخترم و بچه اول‌.بابا بخدا مامانم مشکلی نداره که بابام اینطوریه.خوشششش به حالتتتتت بخدا راحت ...

منم تک دخترم و بچه اول دوتا داداش ۶ و ۱۴ ساله دارم ک اینام اذیت میکنن جلو بابام گوشی نمیگیرم دستم ب خوابم حموم رفتنم به همچی نماز خوندن اونقدر گیره ک دوست دارم کلمو بکوبم ب دیوار:)

🌙�

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از راهنمایی.فقط دعا کنید درست بشه وضعم چون دیگه بسمه دیگه نمیکشم بخدا خسته شدم

فقط خودت از این وضعیت بر میایی 

منم‌تا قبل  از دانشگاه ازادی چندانی نداشتم اما از موقعی که میرم دانشگاه به نوعی مستقلیت رسیدم 

واقعا هم اذیت میشدم سر حرفای مامانم  هر چند که مادرم نگرانم بود و بهش حق میدادم .

اما خودم  تلاش زیادی کردم  و الان راحتم

شما هم زود ناامید نشو و حرفا و کنایات رو به آسونی قبول نکن 

یه روز زودتر از موعود آماده شو و زنگ‌بزن که عجله دارم و باید برم نمیتونم منتظر باشم میترسم دیر برسم و خودت با دوستات برو 

و بعدش از خوبیاش بگو که چقدر حس خوبی داشتی که  با دوستات بودی انگار بزرگ شدم

درمن‌هست‌هزار‌من،که‌گر‌بشکند‌یک‌من،زاده‌شود‌من‌دیگری'' 💚  سبز ماندر در ویرانه ها،ریشه میخواهد.🌱
اره تک دخترم و بچه اول‌.بابا بخدا مامانم مشکلی نداره که بابام اینطوریه.خوشششش به حالتتتتت بخدا راحت ...

مادرت رو‌ تصمیمات پدرت نفوذ نداره ؟ یجورایی باید بتونی اعتماد پدرتو جلب کنی 

من الان مادرم و دوازده سال پیش درشرایط شما بودم باتوجه به گذشته و اوضاع بدجامعه بنظر من زندگی خیلییییی نرمالی داری کاش دختر من بودی 🥰😄 پدرت دیگه خیلی حساس و داره زیاده روی میکنه میفهمم نگرانه اما …