2777
2789
عنوان

بیااید

59 بازدید | 10 پست

من با جاریم ۶ ماهه قهرم یه ساختمونیم.  سر راه پله ها و مسائل دیگه . مثلا من دماغمو عمل کردم جاریم نه خودش اومد نه گذاشت بچه هاش بیان ‌ . یا مثلا عروسیا میریم اصلا نمیزاره من تو میزشون بشینم . خیییلی کارایه دیگه ...ادم شریه منم ازش فاصله گرفتم تا میتونم . 

امروز میخاستیم با برادرشوهرم بریم جاییی با ماشین شوهرم بعد دخترجاریمم که ۱۵ سالشه از اونور سوار شد که منم میام از مامانم اجازه گرفتم منم شنیدم که جاریم پایین داشت میگفت حق نداری بریو فلان . منم گفتم نه برو خونتون هوا سرده مامانت پس فردا میاد یقه منو بگیره حوصله دعوا با مامانتو دوباره ندارم پاشو برو. 

بعد برادرشوهرم مجرده از منم کوچیکتره . بهم گفت برایه چی اینجوری کردی میزاشتی میومد ‌ منم گفتم خب اخلاقشونو مگه نمیدونی بخدا حوصله دعوا ندارم میاد پس فردا میگه دختر منو بخاطر خوت فلان جا بردی منم دارم از دعوا جلوگیری میکنم ‌ میگه نه تو خوب باش تو رفتار بد اونو نکن ... اون چه میفهمه اخه هی میگن خوب باش خوب باش وقتی طرف بده من تا کی خوب باشم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آخه وقتی اخلاق طرفو میشناسه بنده خدا حوصله شر نداره

دقیقا . بخدا دماغمو ۱۰ روزه عمل کردم دو روز خواهرشوهرم اومد پیشم بعد چون سر کار میره دیگه نموند کسی دیگه ای ام نداشتم نه خودش اومد نه گذاشت بعد دو روز که خواهرشوهرم رفت بچه هاش بیان بچه هاشم بزرگن ۲۰ سال ۱۵ ساله هستن . من بد بودم دیگه خب اون خوب میشد همسایه داری میکرد چرا نکرد 

آخه وقتی اخلاق طرفو میشناسه بنده خدا حوصله شر نداره

خب خودشو پیش خانواده همسرش خراب کرده یه خورده سیاست قاطی رفتارش میکرد برادرشوهرشم جوابشو نمیداد بعضی وقتا خوب نیست ادم انقد رک راست حرفشو بزنه

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱