2777
2789
عنوان

چجوری بی اعتنا شم؟میشه بیاید....

217 بازدید | 24 پست

من آدم میان گرایی هستم، البته ۵۵ درصد اوقات برونگرام،شادم،میگم میخندم انرژی مثبت میدم ،همه رو دوست دارم!

اما این داره اذیتم میکنه،! آدمای دور و برم خیلی مغرورن و واقعا ری اکشناشون برام آزار دهندس، بهم حس بدی میده!

میخوام بی اعتنا باشم، کمتر صحبت کنم و از خودم بگم،،،کمتر صمیمی باشم،اما نمیدونم چطوری!بلد نیستم چطوری هم نرمال باشم و صحبت نکنم، خمش با خودم میگم اگه طرف مقابلم ناراحت شه دلش بشکنه چی......کمک کنید لطفا دارم عذاب میکشم

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازون روزی ک دیدم بدا همیشه بهترن تصمیم گرفتم نگران بدیام نباشم الانم کلا بیخیال بدیام شدم

من میخوام دیگه بقیه برام مهم نباشن، بیشتر به خودم و غرورم اهمیت بدم اما نمیدونم چطور

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........

من بیشتر موقع حرف زدن دو خواهرم حسادت میکنم.عمدا جوری حرف میزنن ک من انگار نیستم.منم میگم چای نمی‌خورم.ب منظور میگم ک بفهمند منم هستم...ببین اینا باعث صبوری من میشه.

من وقتایی ک پریود میشم مثل تو حساس میشم.وگرنه آدم های اطرافم زیاذ برام مهم نیستن چون بیشتر خودم کار دارم .و بیشتر اوقات اونا رو می‌بخشم چون میگم شاید از دل دردی ذارن ک اینطورن.

خب خیلی ها عصبی اند.یا حسود یا عقده ای اند...

با همه یه جور نباش

یکسری قدر میدونن و یکسری نمیدونن

خودت باش و اینطور که معلومه ذاتا مهربون و گرمی

که این ایراد نیست

بیشتر شنونده باش در برابر ادم هایی که مغرورن و خودتو دوست داشته باش و تمرکزت روی خودت باشه تا اونا

کلا زیاد ادما رو حساب نکن. هرجوری باشی حرف میزنن

خودت باش و از کسایی که بهت حس منفی میدن فاصله بگیر اونم با کمتر حرف زدن و کمتر ارتباط چشمی برقرار کردن

من بیشتر موقع حرف زدن دو خواهرم حسادت میکنم.عمدا جوری حرف میزنن ک من انگار نیستم.منم میگم چای نمی‌خو ...

اخه حس میکنم خودمو کوچیک میکنم، تصمیم گرفتم برم تو خودم و از همه دور شم، نمیدونم درسته یا نه

با همه یه جور نباش یکسری قدر میدونن و یکسری نمیدونن خودت باش و اینطور که معلومه ذاتا مهربون و گرمی ...

ممنون، واقعا نگاهاشون و خودشونو برتر دونستن خیلی رو مخمه

چقدر منی

فک کنم میدونی چقدر حس بدیه، اینکه جدی نمیگیرن حرفاتو، خودشونو دست بالا میگیرن و......:))))))

اخه حس میکنم خودمو کوچیک میکنم، تصمیم گرفتم برم تو خودم و از همه دور شم، نمیدونم درسته یا نه

نه .کوچیک چرا.خب با کسی که باهات حرف نمیزنه حرف نزن..سعی کن هوش هیجانی خودت و تقویت کنی.همون آیی کیو.ک یاد میگیری چطور با دیگران برقراری ارتباط کنی

نه .کوچیک چرا.خب با کسی که باهات حرف نمیزنه حرف نزن..سعی کن هوش هیجانی خودت و تقویت کنی.همون آیی کیو ...

همون سختمه ،عادت ندارم آدما رو از هم تفکیک کنم، با هنه یجورم ، یه خصلت بدی هم دارم اینه ک همه رو خیلی زود میبخشم انگار ن انگار چه بدی در حقم کرده،،،،،

فک کنم میدونی چقدر حس بدیه، اینکه جدی نمیگیرن حرفاتو، خودشونو دست بالا میگیرن و......:))))))

نه مشکل من اینه وقتی میدونم طرف قدر محبت و لطف منو نمیدونه ولی بازم نمیتونم دریغ کنم

یا همش میگم یکی ناراحت نشه دلش نشکنه