2777
2789

بستگی به تایپ شخصیتی طرف داره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیاز عاطفی و جنسی رو باید مدیریت کنی

ولی اگر هدفمند باشی و برنامه ریزی برای وقتت داشته باشی خوبه و باعث میشه  موفقیت و شادی زیادی رو تجربه کنی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من هرچی مجرد سن  بالا میبینم از همکارام ب شدت حساس و زودرنجن

نه منظورم این نیست.

کلا با بالا رفتن سن آدم کم حوصله میشه دیگه ولی منظور من این بود که یه مدل شخصیت زنانه هست کلا مستقله و از مردا بی‌نیازی یه مدل شخصیت زنانه هم داریم که همه فکر و ذکرش ازدواجه. 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

عالیه که راحتی ازدواج همش مسیولیته البته اگه خودتون باسوادین بایه باسواد ازدواج کنین که اختلاف نداشته باشین اگه خودت پرشتار باهم سطح خودت ازدواج کنی عالی میشه

اگه ازدواج نکنه چی

از نظر نُرم جامعه یه خانم شاغل و پولدار و با شخصیت اجتماعی بالا و ... بودن خیلی لذت داره 

ولی واقعیت اینه که اگه خیلی طول بدی و تصمیم بگیری هیچ وقت ازدواج نکنی خودت رو از لذت داشتن یه دوست خوب، رفیق، همسفر، عشق و .. محروم می کنی

من خودم 35 ازداواج کردم اکثر دوستام و همکارام هم همین سن ازدواج کردن همه راضی هستن از دیر ازدواج کردن ولی خوب اینکه همیشه ادم مجرد باشه حس بدی داره

بعد از یه مدت دیگه آدم از  شغل و ماشین و پول و ... اشباع میشه دوست داره یکی کنارش باشه 

دیر ازدواج کن و از مجردی لذت ببر با توجه به شرایط خوبی که داری

ولی به مجردی تا ابد فکر نکن

زندگی قشنگیاش رو داره کنار آدمی که از همه نظر دوسش داری

من خودم 35 ازداواج کردم اکثر دوستام و همکارام هم همین سن ازدواج کردن همه راضی هستن از دیر ازدواج کرد ...

من دقیقا تو همین دو‌راهی موندم اینکه دیر ازدواج کنم یا کلا ازدواج نکنم ۲۴ سالمه از ازدواج خوشم نمیاد راستش ولی از ی طرفی هم همکارامو میبینم ک اکثرا تو سنین بالا مجرد هستن و تنهان اینم بده 

✨🤍love me like you do
من دقیقا تو همین دو‌راهی موندم اینکه دیر ازدواج کنم یا کلا ازدواج نکنم ۲۴ سالمه از ازدواج خوشم نمیاد ...

آدم مناسبت رو پیدا کنی این تصمیمت یادت میره 

ایشالا که خوشبخترین باشی