2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها سوال منم هست منم یه زمین ذیذم 300 تومن بنظرتون ماشین بفروشم بخرمش ما یه خونه مسکن مهر داریم گفتیم اونو بفروشیم زمینو بسازیم بنظرتون کار درستیه اما زمینه قولنامه ایه پروانه ساخت نداره نمیدونم چکار کنم 

بستگی داره زمین واقعا ارزشمند باشه؟ سندش چجوریه؟  اخه زمین ۲۰۰ تومنی چقدر جای پیشرفت داره؟ م ...

این زمینا ذخیره بافتن الان ارزونن ولی به زودی جزو بافت میشن قیمتشون فضایی میشه من دوتا دارم ولی خب چون پول لازمم میخوام بفروشم

پاسخگوی سوالات حقوقی شما هستم💚

زمین برا کسی که این کاره باشه و بلد این کار باشه خیلی عالیه ،زمین معمولاً کشاورزیه...سند نداره... داستان داره و مشکلات خودش... 

به نظر من اگه خیلی وارد نیستی ریسک نکن و طلا بخر...طلا نسبت به زمین سودش در بلند مدت کمتره ولی مطمئنه 

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
بچه ها سوال منم هست منم یه زمین ذیذم 300 تومن بنظرتون ماشین بفروشم بخرمش ما یه خونه مسکن مهر داریم گ ...

نهههههه زمین قولنامه ای ارزش نداره هزار جور دردسر میشه. بعدم وقتی جواز ساخت نداره بخوای بسازی برا اب و برق و گازش کلی به درد سر می افتی خونه ی الانت هم از دست میدی الکی

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.