2777
2789
بچه ها سوال منم هست منم یه زمین ذیذم 300 تومن بنظرتون ماشین بفروشم بخرمش ما یه خونه مسکن مهر داریم گ ...

عزیز زمین ۳۰۰ تومنی نداریم یا کلاهبرداریه یا ذخیره بافت که فعلا نمیشه ساخت 

پاسخگوی سوالات حقوقی شما هستم💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی داره اقتصادی بخواید فکر کنید یا به لذت و علاقه بخواید فکر کنید من خودم خیلی دوسدارم تیگو ۸ بگیرم ولی همه میگن دادن ملک به ماشین بااین قیمت عاقلانه نیست

عزیزم فعلن نمیشه ساخت تا تفکیک بشه و خیابون بندی وگرنه کلاهبرداری نیست اطراف شهرستانه برا همین مادرم میگه نخر تا بیان تفکیک کنن زمان میبره چندین سال ممکنه طول بکشه البته دورش ساخته شده از یه طرف صرف داره خرید ساخت میترسم با 800 تومن نشه ساخت 

این زمینا ذخیره بافتن الان ارزونن ولی به زودی جزو بافت میشن قیمتشون فضایی میشه من دوتا دارم ولی خب چ ...

همیشه هم اینجور نیست. الان ملک مسکونی بهترین حالت املاکه

الان کلی زمین هست که به مشکل خوردن. موقع فروش هم زیاد مشتری نیست. همین جا ببین چقدر تاپیک میزنن زمین هاشون فروش نمیره چون الان اولویت مردم خرید مسکونی هست یا خودشون بشبنن یا بدن اجاره درامد باشه

زمین فقط در صورتی خوبه که سند دار و جای خوب و ارزشمند باشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
عزیزم فعلن نمیشه ساخت تا تفکیک بشه و خیابون بندی وگرنه کلاهبرداری نیست اطراف شهرستانه برا همین مادرم ...

ما که تابستون ساختیم یه تومن خرج کردیم حالا بدون اینکه جواز بگیریم و شهرداری بریم

چطور نداریم؟ حتما ی جای پرته. ما خودمون چند روز پیش ی زمین ۲۰۰ متری فروختیم ۲۶۵ تومن ی جای نسبتا پرت که البته کلی ساخت و ساز داره میشه. بعد خودمون ی زمین ۱۰۰ متری تجاری خریدیم یک و نیم میلیارد ی جای نسبتا خوب. هر دو هم سندشون تک برگ مثل هم

همیشه هم اینجور نیست. الان ملک مسکونی بهترین حالت املاکه الان کلی زمین هست که به مشکل خوردن. موقع ف ...

نه عزیز وقتی سند میدن به زمین یعنی به زودی ارزش مند میشه واسه منم سند دارن ولی فعلا ذخیره بافتن

چن متری ساختی عزیزم شما دیگه کلن ترسیدم با چیزایی که گفتن دوستان همون اماده بخرم انگار ب صلاحتره

ما خونه کلنگی گرفتیم ۱۳۰ متر بود کوبیدیم از نو دوطبقه دوبلکس زدیم ،خودت بسازی به صرفه تره ولی خب داستان و سردرد زیاد داره