خیلی ببخشید در زمان پریودی باید شست و شو انجام بشه یا نه؟؟ من احساس میکنم حتی در حالت عادیم که پریود نیستم اب وارد میشه و دل درد میگیرم دیگه پریودی که بدتر.حالا سعی میکنم کم بشورم که زیاد اب تماس نداشته باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
احساس میکنم میره و نگرانم اخه از علائم و اینجور چیزا سر در نمیارم یبار خیلی اتفاقی فهم ...
زمانی آب داخل میره که شما تو وان یا لگن آب نشسته باشی.مخصوصا اینکه دختری.با یه شستشو تو توالت آب داخل نمیره اوووونقد که شما دل درد بگیری!حتماااا بعداز هر توالت وحمام خودتو خشک کن.
قرص نداره گلم من اونقدر دکتر رفتم هر کدوم یه قرص دادن فقط بزرگتر شد بدتر شدم آخرش یه دکتر بهم معرفی کردن رفتم گفت اصلن قرص ندارن یه چیز طبیعی همه دارن بعضی ها بزرگ میشه بعضی ها نه اون قرصا الکیه نخور ضرر داره فقط نمیدونم قرصی داره که از این بزرگتر نشه بشه جلوش گرفت یا نه منم مثه تو هم کیست داشتم هم تنبلی