2777
2789
عنوان

خانوما

224 بازدید | 29 پست

سلام وقتتون بخیر

من دخترم 

خیلی ببخشید در زمان پریودی باید شست و شو انجام بشه یا نه؟؟ من احساس میکنم حتی در حالت عادیم که پریود نیستم اب وارد میشه و دل درد میگیرم دیگه پریودی که بدتر.حالا سعی میکنم کم بشورم که زیاد اب تماس نداشته باشه

تنبلی تخمدانم دارم خیلی سردرگمم 

من حموم هم میرم

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موقع پر.ی.د میگن نشورید هم باعث عفونت میشه هم ممکنه ایجاد درد کنه  ولی بقیه مواقع مشکلی نداره

اخه میگن بو میگیره ادم و عفونت میاره نمیدونم چکار کنم

بعد پریودم لکه های قهوه ای دارم

اخه میگن بو میگیره ادم و عفونت میاره نمیدونم چکار کنم بعد پریودم لکه های قهوه ای دارم

موقع پریودی که کلا یکم بود طبیعه ولی ادرار خودش ضدعفونی کنندس ادر این زمینه خیالت راحت 

لکه بینی هم هر مدلش یه معنی میتونه داشته باشه من خودم گاهی اوقت دارم طبیعی 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

کاملا فکر اشتباهی میکنی چون دهانه رحم بازه مستعد عفونت اتفاقا نظافت در دوران پریودی بیشتر از هرزمان دیگه ای باید رعایت بشه کافیه یه سرچ ساده بزنی ،از چندتا دکتر بپرسی بااااید باید بشوری توو اون دوران با اب ملایم شست و شو انجام بشه و حتما خشک بشه همیشه

ن باعث فونت میشه

حمام هم روز اول و دوم فقط بیست دقیقه دوش سرپایی طولانی ضرر داره

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
نه گلم نشور میگن باعث کیست میشه اونم شما که تنبلی داری مثل منی

اهان 

کیست که داشتم و نمیدونستم

رفتم سونو فهمیدم هم تنبلی دارم هم کیست

وقتی میشورم هم خیلی با دقت نیست 

من نمیتونم ک نشورم . بعد از هر دسشویی با آبگرم میشورم با دسمال خشک میکنم خودمو انیجوری تمیز میشم.نشوری بو میگیری ک

من کلا ۴روزه یکبار وسطش حمومم میرم 

اگ تابستون باشه ک بیشتر ولی زودی درمیام 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...